LG Econo Inverter Z09EM, 9000 BTU, A+, cu reducere de 600 lei

LG Econo Inverter Z09EM este un aparat de aer condiționat modern cu funcții multiple având în momentul actual o reducere de 600 lei. Ca urmare a tehnologiei inverter consumul energetic este redus, incluzând acest aparat în clasa energetică de răcire A+.

LG Econo Inverter Z09EM are o putere de 9000 BTU fapt pentru care este recomandat pentru o cameră cu suprafața 18-25 mp. Poate fi folosit și pentru a răci o suprafață mai mare dar cu un randament mai mic. Dacă locuința nu beneficiază de niciun fel de izolație (interior, exterior) și se află pe partea de sud, sud-vest, recomand modelul asemănător de la LG dar de 12000 BTU despre care am discutat aici.

LG este unul dintre cei mai mari producători de electronice la nivel mondial, astfel că, achiziționând acest aparat de aer condiționat cu siguranță veți merge la sigur și veți fi multumiți.
LG Econo Inverter Z09EM

LG Econo Inverter Z09EM – Vezi aici prețul actual

Până acum, în acest sezon, LG Econo Inverter Z09EM a fost unul dintre cele mai comecializate aparate de aer condiționat. Acesta este încă o dovadă a calității pe care producătorul a oferit-o de-a lungul timpului.

Design:

Materialele și finisajele sunt de calitate foarte bună, iar liniile care alcătuiesc designul sunt foarte bine conturate. În partea de sus există și o admisie de aer pentru a se crea un flux mai bun.

Filtru aer:

LG Econo Inverter Z09EM are un filtru cu oferă dublă protecție, atât împotriva prafului și impurităților de peste 10 microni cât și a virușilor sau bacteriilor din aerul de afară.
filtru LG Econo Inverter Z09EM

Funcții principale:

Jet Cool – este una din funcțiile de bază ce permite aparatului să funcționeze la putere maximă spre a răci camera în doar câteva minute.

Fast Heating – este varianta opusă funcției Jet Cool, și anume folosim Fast Heating atunci când dorim să încălzim locuința într-un timp foarte scurt.

Comfort air – este o funcție ce poate fi folosită în special de persoanele sensibile la fluxul de aer acesta fiind dirijat în altă direcție.

Auto curățare – LG Econo Inverter Z09EM menține pornit ventilatorul o scurtă perioadă după oprirea climei, pentru a usca componentele unității interioare spre a nu se forma bacterii și mucegai.

Wi-Fi Ready – unitatea interioară este dotată cu slot pentru modul Wi-Fi și implicit tehnologia aferentă controlului aparatului de la distanță folosind un smartphone. Aveți nevoie doar de un modul Wi-Fi compatibil cu acest aparat.
functii LG Econo Inverter Z09EM

Kit de instalare:

Pachetul nu include kit de instalare, fapt pentru care puteți achiziționa de aici. serviciul de instalare cu kit.

Concluzie:

Având în vedere raportul calitate-preț, LG Econo Inverter Z09EM este una dintre cele mai bune soluții de climatizare pentru o locuință cu spațiu mai mic de 25 mp.

8.5 Total Score
LG Econo Inverter Z09EM recomandat cât timp este la reducere

LG Econo Inverter Z09EM este un aparat de aer condiționat excepțional pentru spații mai mici și fiind cu un preț redus, merită achiziționat fără a mai sta pe gânduri. LG este o companie de încredere, ce realizează produse foarte calitative și la un preț rezonabil.

Design
8
Funcții
8.5
Consum
8.5
Preț
9
Ne-am bucura să aflăm părerea ta despre acest produs

Leave a reply

11 − five =