LG Deluxe DM12RP cu plasma ioni, Wi-Fi, control si afisare energie consumata, 12000 BTU, A++ racire/incalzire

LG Deluxe DM12RP este un aparat de aer conditionat al producatorului sud-coreean, cu dotari foarte bune, un raport calitate-pret decent, si un design care la prima vedere tinde spre clasic.

Inainte de a trece in revista toate detaliile vizavi de putere, eficienta energetica sau aspect, trebuie precizate cateva informatii despre costurile unui asemenea aparat de aer conditionat.

La prima vedere LG Deluxe DM12RP pare sa aiba un pret destul de ridicat, dar avand in vedere ca este vorba despre un aparat de aer conditionat premium, de ultima generatie, cu toate dotarile, se justifica pretul actual de 2900 Lei.
LG Deluxe DM12RP

LG Deluxe DM12RP – Vezi aici prețul actual

Precum majoritatea producatorilor, si LG a ales sa nu includa traseul frigorific in pachet, fapt pentru care vom avea nevoie si de acestea si trebuie apelat la o firma autorizata care sa efectueze montarea.

Puteti achizitiona montajul chiar de aici si apoi doar sunati pentru a va programa. In functie de etajul unde se face montajul, veti avea costuri suplimentare ce tin de manopera sau piese.

LG Deluxe DM12RP este un aparat de 12.000 BTU cu eficienta energetica A++ indiferent de modul ales: racire sau incalzire, ceea ce inseamna costuri mai mici la factura.

Ca si design, nu sunt foarte multe lucruri de spus, intrucat LG Deluxe DM12RP nu vine cu ceva inovativ la acest capitol. Avem o unitate interioara pe alb, rotunjita intr-un mod placut la extremitati.

LG Deluxe DM12RP se remarca cu adevarat la capitolul finisaje de calitate, astfel ca se poate observa cu usurinta ca avem in fata un aparat premium.

LG a fost intotdeauna o marca de electronice foarte apreciata, iar aparatele de aer conditionat produse au fost printre cele mai silentioase, iar LG Deluxe DM12RP nu se abate de la regula, acesta ruland la doar 19db.

De asemenea sa nu uitam de fiabilitatea oferita de LG, iar in acest sens, garantia pentru compresorul de tip inverter al aparatului de aer conditionat este garantat la 10 ani.

La capitolul functii, avem doua optiuni foarte interesante pe care nu le-am regasit la alte aparate: controlul energiei active si afisare consum energie.

Dupa denumirea acestora putem sa intuim usor ca prima optiune ajuta la reglarea puterii aparatului astfel incat sa scada consumul de energie pana la 51%. A doua optiune permite afisarea consumului de energie astfel incat sa fim informati in orice moment.

Telecomanda aparatului poate fi folosita pentru setarea acestuia, dar pe de alta parte ea are rol si de senzor, transmitand temperatura catre unitate, spre a beneficia de un confort sporit in zona unde ne aflam

LG Deluxe DM12RP mai poate fi controlat si de la distanta, deoarece beneficiaza functie Wi-Fi cu care putem accesa aparatul din orice locatie cu ajutorul unei conexiuni la internet si aplicatia smart pusa la dispozitie de prodcuator.

LG Deluxe DM12RP ne ofera maximul posibil si in ceea ce priveste sistemul de filtrare, acesta avand un filtru de mare densitate pentru a capta praful si impuritatile din aer, plus tehnologie de purificarea aerului prin plasma cu ioni.

De asemenea fata de alte aparate care la oprire usuca automat schimbatorul de caldura spre a preveni formarea bacteriilor si mucegaiului, LG Deluxe DM12RP il si sterilizeaza prin ionizare.

In concluzie putem spune ca LG Deluxe DM12RP este rivalul numarul 1 al aparatului de aer conditionat lansat de curand de Samsung, si anume modelul AR12MSPXBWKNEU.

Bineinteles in final alegerea tine mai mult de preferintele fiecaruia in materie de design, brand, intrucat amandoua au cam aceleasi tehnologii, garantia la compresor de 10 ani si diferenta de pret dintre cele doua este foarte mica.

9.5 Total Score
LG Deluxe DM12RP aparat de aer conditionat premium

LG Deluxe DM12RP este un aparat de aer conditionat cu adevarat din gama premium cu functii complete, filtrare avansata, cu un pret echilibrat.

Design
9
Functii
9.5
Consum
9.5
Pret
10
Ne-am bucura să aflăm părerea ta despre acest produs

      Leave a reply

      five × four =