LG 55UK6200PLA Smart 4K UHD, HDR, 139 cm

2.699,99 Lei 3.499,99 Lei
Offer profitshare.ro
Last update was on: 22 septembrie 2023 04:13

LG 55UK6200PLA este un televizor premium de la LG de 139cm cu rezolutie Ultra HD despre care vom discuta în detaliu în acest articol. LG deja este o companie renumită pentru produsele ei calitative, in special cele din acest segment de preţ. Încă de la prima vedere a titlului, televizorul pare foarte atrăgător dar ce ştie să facă?

Design

Ca să incepem uşor, LG 55UK6200PLA arată exact aşa cum ai dori – bine şi mare. Are un aspect simplistic, subţirel şi elegant, având o ramă cu design metalic. Mărimea lui îl face potrivit pentru orice cameră, cum ar fi dormitorul sau sufrageria.

Slotul CI+ cât şi montarea pe perete îl pot face sa aibă un aspect şi mai plăcut. Odată cu slotul CI+ nu veţi mai avea nevoie de decodor, ceea ce permite un aspect mai curat al televizorului cât şi al camerei.

Imagine

Acesta este subiectul unde LG 55UK6200PLA cu adevărat străluceşte. Cei de la LG au făcut o combinaţie perfectă: o rezoluţie 4k Ultra HD împreună cu o diagonală de 139 de centimetri.

Această rezoluţie se îmbina perfect cu diagonala, oferind o claritate a imaginii impecabilă. Televizorul vine cu funcţia HDR (High Dynamic Range), o funcţie ce face culorile să fie mai realiste şi oferă o gamă mult mai largă de contrast.

LG 55UK6200PLA acceptă mai multe formate de HDR precum HDR10 Pro si HLG Pro, care se pot folosi în funcţie de situaţie. Televizorul dispune şi de modul de vizualizare 360 grade, însemnând că poti sa-ţi vezi filmările sau filmuleţele online in 360 de grade, dacă acestea permit.

Înca o funcţie utilă este şi cea de Magic Zoom care face exact ceea ce spune. Cu această funcţie poţi mări imaginea in zona care te interesează. De asemenea, procesorul Quad Core cu care vine televizorul ajută la procesarea imaginii de înaltă calitate.

Sunet

O imagine de calitate superioară poate fi însoţită doar de un sunet la fel de calitativ. LG 55UK6200PLA vine cu tehnologia de multicanal. Această tehnologie de sunet creează câte canale virtuale are nevoie pentru a produce un efect ultra sorround excelent.

Printre funcţiile televizorului există şi funcţii care vă ajută la creearea sunetului perfect pentru dvs. şi camera în care vă aflaţi, cum ar fi: Hi-Fi Audio, Smart Sound Mode, Magic Sound Tuning, LG Sound Sync şi Clear Voice III. Ieşirea sunetului se face prin boxele integrate de 20 W.

Alte caracteristici

LG 55UK6200PLA vine cu funcţii premium pentru redarea imaginii precum True Color Accuracy care face culorile imaginii sa fie cât mai realiste, LG 4K Upscaler, care chiar dacă la ce vă uitaţi nu este 4K, pe televizor tot se va vedea la fel de bine.

Televizorul vine cu funcţia specifica LG – WebOS TV care este benefică mai ales dacă folosiţi servicii de streaming precum Netflix. Intrările disponibile sunt doar HDMI. De asemenea, puteţi conecta si dispozitivele USB pentru a reda filmele direct de pe telefon sau stick.

Concluzie

În concluzie, LG 55UK6200PLA oferă un raport pret/calitate foarte bun, cu destule funcţii pentru a satisface pe oricine.

9.6 Total Score
LG 55UK6200PLA

LG 55UK6200PLA este un televizor ideal pentru cei care dispun de un buget generos.

Design
9.5
Imagine
9.5
Sunet
9.5
Smart
10
Preț
9.5
Ne-am bucura să aflăm părerea ta despre acest produs

Leave a reply

14 − thirteen =

Shopping cart