LG 49UF6407 UHD 4K 123 cm Reducere 1000 Lei

LG 49UF6407 a fost unul dintre cele mai comercializate televizoare de Black Friday datorita faptului ca are un raport calitate-pret foarte bun si inca il mai gasiti cu o reducere de 1000 Lei reducere. Mai jos, la mijlocul articolului veti gasi un link care trimite catre magazinul recomandat de unde puteti cumpara cu incredere acest produs.

Designul este impecabil, avand o rama foarte ingusta incat atentia utilizatorului va fi concentrata exclusiv asupra ecranului, si un plus din punctul meu de vedere il reprezinta faptul ca nu apar imbinari inestetice la fiecare colt al ramei, lucru intalnit chiar si la unele televizoare foarte scumpe. Si nu ar fi doar problema estetica ci faptul ca se poate intampla sa apara defecte de fabricatie la imbinari care unele se vor observa in timp. Asadar inca o data, nota 10 pentru design.

Ecranul are diagonala de 123 cm si rezolutia de 3840 x 2160, adica de 4 ori mai mare decat FullHD. Calitatea imaginii Ultra HD 4K face toti banii! Probabil va intrebati ce nevoie este de 4K din moment ce foarte putine posturi abia emit FullHD.
LG 49UF6407

Vezi aici pretul televizorului LG 49UF6407

Tehnologia 4K nu a fost implementata doar sa redea continut 4K ci orice semnal mai slab il va procesa, optimiza si il va mari la o rezolutie apropiata de cea 4K. Este un pas mare fata de tehnologia din televizoarele FullHD care practic transmit semnalul asa cum il primesc.

4K Upscaler imbunatateste calitatea imaginii de pana la 4 ori fata de o transmisiune Full HD, astfel ca acum va puteti bucura de detalii indiferent ca urmariti un post tv obisnuit, un film sau rulati un joc. O alta tehnologie extrem de utila este 4K 60P HEVC ce permite rularea fisierelor video si a filmelor 4K la 60 cadre pe secunda pentru a va oferi imagini clare in miscare.

LG 49UF6407 vine cu sistemul de operare webOS 2.0 conceput si optimizat pentru a oferi o experienta placuta si usoara avand o interfata foarte prietenoasa. Accesarea meniului nu presupune comutarea de pe postul TV, ci meniul apare orizontal la baza ecranului fara sa incurce prea mult postul urmarit.

Sunetul este de asemenea impecabil datorita celor 2 difuzoare fiecare avand 10W si tehnologii precum Dolby Digital, DTS, Clear Voice, Optical Sount Sync ce ofera setari avansate pe care le puteti modifica in functie de continutul pe care il vizualizati, ex. Jocuri, filme, meci de fotbal.

Conectarea la internet se poate realiza fie prin cablu de retea, sau prin Wi-Fi folosind un router. Tehnologia Wi-Fi Direct permite conectarea televizorului cu un alt device compatibil cu aceasta tehnologie, putand sa vizualizati continutul de pe telefon, laptop, tableta direct pe televizor fara a mai fi necesara conectarea cu cablu. Exista si 2 porturi HDMI prin care puteti conecta alte gadgeturi precum consola de jocuri, player Blu-Ray, player DVD, iar televizorul va deveni un monitor de ultima generatie, putand din telecomanda sa comutati oricand pe postul tv si apoi sa reveniti prin selectarea intrarii tv.

De asemenea exista si un port USB 2.0 pe care il puteti folosi ca sa rulati continut direct de pe hard sau stick precum filme, muzica, fotografii, clipuri, sau puteti seta televizorul sa inregistreze orice emisiune din grila tv, stocarea fiind realizata pe unitatea de memorie externa, de unde o puteti vizualiza ulterior. Un alt slot util este CI+ care impreuna cu tunerul digital incorporat pot reda orice tip de semnal digital, inlocuind decodorul de la furnizorul de cablu, cartela pentru programele platite fiind introdusa in slotul CI+ folosind un adaptor.

Concluzia: LG 49UF6407 este printre cele mai accesibile televizoare 4K cu diagonala de peste 120 cm si cu siguranta o sa va incante fiecare detaliu intrucat oricat am incerca sa-i gasim un punct slab acesta nu exista. In final diferenta intre LG si alte modele similare consta in preferinte personale fata de brand, aspect, sistem de operare

Ne-am bucura să aflăm părerea ta despre acest produs

Lasă un comentariu

3 × one =