LDK LF 220 A+, frigider cu 2 uși, păreri calitate-preț

LDK LF 220 este printre cele mai ieftine frigidere cu 2 uși cu capacitatea de peste 200 litri, fiind perfect pentru o familie tânără. Pe lângă prețul excelent, frigiderul LDK LF 220 vine cu o promoție foarte interesantă.

Dacă achiziționați acest frigider până la data de 31.08.2016 beneficiați de 5 ani garanție (3 ani garanție standard + 2 ani garanție oferită prin promoție). Așadar este un frigider în care vă puteți pune încrederea pe termen lung, și care cu siguranță își va amortiza banii.

Având 2 uși, LDK LF 220 este foarte practic de utilizat, oferind un acces facil pentru zona de congelator. Ca și volum avem 40 litri pentru congelator și 166 litri pentru zona frigiderului.

LDK LF 220

LDK LF 220 – Vezi aici prețul actual

Astfel, frigiderul se adresează persoanelor care obișnuiesc să consume mai mult alimente proaspete, congelatorul având doar 2 sertare în care putem păstra alimente pe perioade îndelungate.

Față de vechile frigidere, LDK LF 220 consumă foarte puțin deoarece face parte din clasa energetică A+ și în plus de asta răcește excelent chiar și pe treapta minimă.

De asemenea frigiderele LDK sunt dotate cu termostat inteligent ce ține seama de temperatura ambientală, fapt ce duce la o economie suplimentară de energie și păstrează alimentele în cele mai bune condiții.

În zona frigiderului avem 3 etajere cu geam securizat ce asigură o susținere de până la 20 kg și oferă mai multe posibilități de poziționare în funcție de necesități.

În partea de jos avem o ladă pentru legume, iar pe ușă sunt montate 3 etajere ce pot fi folosite pentru sticle, borcane, cutii de iaurt, doze, ouă și orice altceva care să vă fie la îndemnână data viitoare când deschideți frigiderul.

LDK LF 220 funcționează la un zgomot redus (doar 40 db), la fel ca și frigidere mult mai scumpe de la producători precum Samsung, Indesit sau Whirlpool. Cu siguranță nu-l veți mai auzi din altă cameră precum vechiul frigider. Așadar încă un motiv în plus să vă schimbați frigiderul cu acest model foarte accesibil și bun.

Concluzie:

La prețul actual sub 800 lei, LDK LF 220 este cel mai ieftin frigider cu 5 ani garanție, iar acest lucru ne îndeamnă să spunem că este un best-buy și avem toate motivele ca să-l recomandăm cu toată încrederea.

10 Total Score
LDK LF 220 raport calitate-preț imbatabil

Având în vedere prețul foarte accesibil plus siguranța pe care ne este oferită prin perioada lungă de garanție, avem toate motivele să spunem că LDK LF 220 are un raport calitate-preț fără concurență.

Ne-am bucura să aflăm părerea ta despre acest produs

      Leave a reply

      2 + 16 =