Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

iPhone X – vezi prețul și cea mai bună ofertă

iPhone X este unul dintre cele mai căutate telefoane de la Apple și nu numai, iar acest lucru se datorează încrederii în brand, plus noutățile de care se bucură acest model.

Ca urmare a acestor lucruri, proaspăt adus în țară iPhone X abia se mai găsește la comercianți, majoritatea stocurilor fiind epuizate. Mai jos aveți un link unde îl găsiți momentan în stoc.
iPhone X

iPhone X – Verifică aici stocul și oferta magazinului partener

Ce noutăți aduce iPhone X și de ce să dați peste 5000 lei pe el?

Anul acesta se împlinesc 10 ani de la lansarea primului iPhone și de aceea Apple a dorit să lanseze un telefon cu design, ecran și funcții noi.

În primul rând ecranul lui iPhone X este puțin mai mare și decât iPhone 8 Plus dar totodată iPhone X este puțin mai mic și mai ușor cu 28 grame.

Acest lucru a fost posibil întrucât s-a renunțat la butonul rotund Home, iar ecranul este pe toată suprafața telefonului. Deblocarea se realizează prin funcția Face ID (recunoaștere facială).

De asemenea celelalte funcții ale butonului Home, precum revenire la ecran principal și comutare între aplicații se realizează prin anumite gesturi de slide.

Întorcându-ne puțin la ecran merită menționat faptul că acesta este pe tehnologie OLED (precum televizoarele foarte scumpe) iar ca rezoluție avem 1125 x 2436, față de iPhone 8 Plus ce vine cu rezoluție 1080 x 1920.

Ca și performanță, noul iPhone aniversar se aseamănă destul de mult cu iPhone 8 Plus și anume 3 GB RAM, procesor A11 Bionic Hexa-core și procesor grafic cu 3 nuclee, acesta din urmă putând să redea conținut video HDR.

În sfârșit ne putem bucura de încărcare comodă fără cablu întrucât iPhone X ne oferă încărcare wireless, tehnologie ce nu o regăsim la modelele anterioare.

În concluzie, iPhone X este un smartphone căruia este imposibil să-i putem reproșa ceva dar ca să fim puțin cârcotași haideți să menționăm că prețul nu foarte atractiv dar nici neașteptat de mare.

Dacă vi se pare prea mult să dați peste 5000 lei dintr-odata, atunci puteți să optați pentru acest card ce vă permite să-l achiziționați în 24 de rate fără dobândă.

Așadar iPhone X cu spațiu de 64GB poate fi al tău cu doar 225 lei/lună!

9.8 Scor total
iPhone X - excepțional

iPhone X este fără doar și poate un vârf de gamă, per total poate cel mai bun smartphone de pe piață, dar și prețul este pe măsură.

Design
10
Funcții
10
Performanță
10
Preț
9
Ne-am bucura să aflăm părerea ta despre acest produs

Lasă un comentariu

19 − 5 =