Indesit PNI 641 /I (OW) 4arzatoare pe gaz cu aprindere electrica, gratar fonta

859,99 Lei 999,99 Lei
Offer profitshare.ro
Last update was on: 22 septembrie 2023 04:08

Indesit PNI 641 /I (OW) este o plita pe gaz eficienta, un model apreciat si ales de persoanele care prefera stilul retro. Aceasta plita se poate combina cu un cuptor incorporabil electric in acelasi design, apartinand aceluiasi producator. Astfel, puteti beneficia de ansamblul complet.

Design

Indesit PNI 641 /I (OW) are un design retro, rustic, ideala pentru o bucatarie amenajata in acest stil. Plita incoporporabila ideala pentru o bucatarie care nu isi doreste un design modern.

Culoarea plitei este bej ceea ce inseamna ca se potriveste fara probleme cu orice tip de mobilier de bucatarie. Designul deosebit al plitei Indesit este vizibil si la panoul de comanda din dotare, beneficiind de acelasi look retro, special cu alte cuvinte.

Butoanele au o culoare bronz patinat, eleganta, care se asorteaza de minune cu culoarea bej a plitei.

Functii

Indesit PNI 641 /I (OW) este o plita pe gaz ceea ce inseamna automat un consum redus, ideala mai ales daca alegi plita in acelasi stil rustic. Plita este dotata cu 4 arzatoare, cu aprindere electrica pentru acestea, cu un gratar realizat din fonta care ii asigura rezistenta in timp.

Plita dispune de o putere maxima de 6.65kW, putere impartita intre cele patru arzatoare. In cazul in care flacara se stinge accidental aceasta plita va opri imediat alimentarea cu gaz.

Astfel, procesul de gatire se va desfasura in siguranta deplina. Fiecare buton fizic in parte dispune de un strat de protectie la suprafata ceea ce inseamna ca va rezista mai bine la temperaturi ridicate.

Indesit PNI 641 /I (OW) este dotata cu supape electrice de siguranta si dispune de aprindere electrica ceea ce inseamna ca nu va trebui sa umbli cu brichete sau cu chibrituri, trebuie doar sa rotesti un buton pentru a aprinde ochiul dorit.

Indesit PNI 641 /I (OW) are un arzator mare si puternic, chiar daca nu este tip Wok, extrem de populare in ultima vreme. Si celelalte trei arzatoare sunt destul de puternice.

Este o plita care ofera randament pe masura, un panou de control foarte usor de folosit . apinderea arzatoarelor se face prin apasare plus rotire. Adica vei folosi o singura mana, nu ambele cum este cazul majoritatii aragazelor.

Ceea ce ne place cel mai mult la aceasta plita Indesit este distributia pe toata suprafata gratarelor ceea ce se traduce printr-o stabilitate mai buna pentru absolut oice tip de vase. Pentru a fi cat mai bine incorporata, se recomanda un blat de o lungime de minim 75 de centimetri si o grosime de minim 7 centimetri.

Concluzii

Indesit PNI 641 /I (OW) are un design deosebit, este un model in culoare bej care, dupa cum spuneam si mai sus, are un corespondent si in zona cuptoarelor incorporabile. Poate fi incastrata in absolut orice mobila realizata la comanda ceea ce inseamna ca bucataria ta va arata exact asa cum iti doresti.

Drept urmare, daca esti in cautarea unei plire incorporabile cu un design Old School sau Old Time, Indesit PNI 641 /I (OW) este alegerea perfecta pentru tine.

9.5 Total Score
Indesit PNI 641 /I (OW)

Indesit PNI 641 /I (OW) este o plită elegantă cu tentă retro și realizată din materiale de calitate foarte bună.

Ne-am bucura să aflăm părerea ta despre acest produs

Leave a reply

5 × 4 =

Shopping cart