Indesit ITWD61252WEU mașină de spălat verticală, 6 kg, A++, la preț accesibil

Indesit ITWD61252WEU este numele unei mașini de spălat rufe foarte interesantă, spațioasă, cu funcții bune și suficiente, și un raport calitate-preț foarte bun. În primul rând trebuie știut faptul ca Indesit este o companie cu origini italiene, fiind probabil printre cei mai buni pe acest segment de electrocasnice, oferindu-ne o curățare imediată și de foarte bună calitate a hainelor.

Indesit ITWD61252WEU poate fi achizitionată la un preț foarte bun zilele acestea, și anume aproximativ 1200 lei, având o reducere substanțială. Trebuie să nu stați mult pe gânduri dacă vă doriți această mașină de spălat, deoarece stocul este limitat iar mai jos sub poză este linkul de unde o puteți achiziționa.
Indesit ITWD61252WEU

Indesit ITWD61252WEU – Vezi aici prețul actual

Această mașină de spălat se remarcă în primul rând prinr-un aspect interesant, contemporan, cu dimensiuni nu foarte exagerate, ea ieșind în evidență oriunde va fi amplasată, deoarece nu este o mașină de spălat clasică, ea potrivindu-se fără nicio problemă în orice colț al băii sau al casei.

Indesit ITWD61252WEU sosește pe culoare albă, un alb ce parcă strălucește, în timp ce tamburul acesteia va rezista la 42 de litri. Ca și dimensiuni, acesta măsoară 90 centimetri înălțime, 40 centimetri lățime, în timp ce adâncimea sa este de 60 centimetri.

Vă faceți griji în legătură cu consumul de energie al vechii mașini de spălat? Acum nu mai este cazul, deoarece Indesit ITWD61252WEU se înadrează în clasa energetica A++, ceea ce înseamnă un consum redus al energiei electrice, consumând pentru o spălare, doar 0,9 kWh.

Aveți un eveniment neasteptat iar haina pe care doriți să o îmbrăcați nu este tocmai curată? Cu ajutorul unei opțiuni speciale, această mașină de spălat va micșora substanțial timpul de spălare, și o va face să arate ca în prima zi când ați cumpărat-o, și de altfel, să o și puteți îmbraca la acel special eveniment.

Indesit ITWD61252WEU ne oferă și un afisaj deosebit de util, datorită unui display cu tehnologie LED ce ne va pune la curent cu toate informațiile necesare programului de spălare. Dintre cele 18 programe speciale, cele mai interesante ar fi modurile: Rapid, Ușor de calcat, Time Saver, Jeans și Extra-Clatire.

În concluzie, Indesit ITWD61252WEU este o mașină de spălat care cu siguranță v-ar satisface fără nicio problemă orice dorință în materie de haine, făcându-le să arate ca în prima zi.

8.8 Total Score
Indesit ITWD61252WEU

Indesit ITWD61252WEU este o mașină de spălat bună, cu consum redus de energie și funcții utile, la un preț accesibil.

Design
9
Funcții
8.5
Consum
8.5
Preț
9
Ne-am bucura să aflăm părerea ta despre acest produs

Leave a reply

two × 1 =