Indesit IFVR500OW cuptor incorporabil electric, 60l, grill, clasa A

1.199,99 Lei 1.349,99 Lei
Offer profitshare.ro
Last update was on: 27 aprilie 2022 14:25

Indesit IFVR500OW este un cuptor incorporabil, ideal pentru o bucatarie amenajata in stil rustic si elegant. Se potriveste destul de bine cu plita pe gaz Indesit PNI 641 /I (OW).

Design

Indesit IFVR500OW este un cuptor cu un design mai deosebit, dupa cum spuneam mai sus, ideal pentru o bucatarie rustica. Un produs modern si simplu totodata, cu un design atragator si retro, de la un producator de renume.

Panoul de control este amplasat in fata, cu doua butoane rotative si un timer analogic. Culoarea cuptorului este bej ceea ce inseamna ca se poate asorta cu usurinta cu restul mobilierului.

Vestea buna este ca doritorii vor gasi si o plita in acest stil retro de la acelasi producator. In plus, timerul analogic este de mare efect, ii sporeste farmecul.

Functii

Programul static de care beneficiaza Indesit IFVR500OW are rolul de a distribui intr-un mod uniform caldura in interiorul cuptorului pentru ca alimentele sa se gateasca la fel in absolut toate zonele.

Functia Grill este cea care ne permite sa gatim peste, carne sau paine oferind rezultate deosebite. Acesta este perfect in momentele in care iti doresti sa gatiti cat mai bine si mai corect bucatile mai mari de carne., acestea fiind invelite intr-o crusta crocanta fara sa se piarda fragezimea interioara.

Gril ventilat inseamna faptul ca alimentele se coc la cuptor dar se obtine si o ventilatie mai buna pentru o gatire mai uniforma si mai rapida. Capacitatea sa de 60 de litri este ideala pentru o familie mai mare. Toate functiile sunt utile deoarece ne ajuta sa preparam mai usor si mai rapid unele preparate.

Indesit IFVR500OW dispune si de o functie de iluminare. Pictogramele situate pe panou ne ajuta sa identificam cu mai mare usurinta utilitatea acestora. Utilizatorul poate alege cu mai mare usurinta temperatura dorita pentru gatirea preparatelor sale preferate si timpul necesar pentru gatire.

Totul este foarte smplu, vorbim despre un cuptor incorporabil care ofera o multime de functionalitati utile, asemeni unui aragaz. Cuptorul este dotat cu un indicator iluminos care ne arata momentul in care se atinge temperatura selectata.

Acest timer sonor este mai mult decat bine-venit deoarece ne avertizeaza cand preparatul este gata pentru a-l scoate in timp util din cuptor.

Usa cuptorului Indesit IFVR500OW dispune de un sistem de deschidere rabatabil iar iluminarea poate fi folosita si daca cuptorul este oprit fiind prezent si un ventilator ideal pentru racirea ansamblului dupa terminarea preparatului.

Singurul lucru care ar putea fi considerat un dezavantaj in cazul cuptorului incorporabil Indesit IFVR500OW este incadrarea in clasa de eficienta energetica A ceea ce inseamna ca, costurile vor fi mai ridicate cu aproximativ 20% decat in cazul unui cuptor incadrat in clasa de eficienta energetica A+. Drept pentru care si pretul acestui produs este mai scazut.

Concluzie

Indesit IFVR500OW alaturi de o plita retro oferita de acelasi producator sunt accesibile atat ca pret si deosebite in ceea ce priveste design-ul. Perfecte pentru o bucatarie amenajata in stil rustic.

Un cuptor ce intruneste toate conditiile minime necesare pentru obtinerea unui proces culinar excelent. Un lucru care se reflecta si in pretul acestui produs, care va putea fi amortizat in timp.

9.5 Total Score
Indesit IFVR500OW

Indesit IFVR500OW este un cuptor electric ce îmbină calitatea și aspectul retro cu funcții moderne.

Ne-am bucura să aflăm părerea ta despre acest produs

Leave a reply

twenty − five =

Shopping cart