Heinner HFSC-S50-SL cu 4 arzatoare pe gaz, siguranta, 50 cm

1.399,99 Lei 1.799,99 Lei
Offer profitshare.ro
Last update was on: 19 ianuarie 2022 09:44

Heinner HFSC-S50-SL este un aragaz care se adreseaza in special persoanelor aflate in cautarea unui produs robust, care sa nu coste prea mult si care sa arate bine.

Dispune de control tradtional cu butoane, are un pret foarte bun, pret in care vei primi un aparat de culoare silver, cu capac metalic, cu o constructie solida.

Design

Heinner HFSC-S50-SL dispune de un design simplist, de culoare argintie. Un model dotat cu un cuptor cu gratar drept pentru care manerul este putin mai mic decat lungimea cuptorului.

Putem spune ca butoanele pentru aprinderea ochiurilor acestui aragaz sunt de-a dreptul banale, nu au nimic special. Un model care arata bine in abolsut orice bucatarie, traditionala mai moderna.

Functii

Heinner HFSC-S50-SL are o capacitate de 43 de litri, mai mult decat suficienta pentru a acoperi nevoile oricarei familii. Este un aragaz slim, cu o latime de doar 50 de cm ceea ce inseamna ca incape si intr-o bucatarie de mai mici dimensiuni.

Este dotat cu patru arzatoare (un arzator mare, un arzator mic si doua arzatoare normale). Heinner HFSC-S50-SL este un model standard, fara sa aiba in dotare tehonlogii moderne, de unde si pretul mai scazut.

Dupa cum spuneam mai sus, acest aragaz beneficiaza de un cuptor cu o capacitate de 43 de litri, suficienta pentru a gati o cantitate mare de mancare, in cazul unei familii mai mari. Iar, datorita faptului ca este alimentat pe gaz, nici nu consuma prea mult ceea ce inseamna automat costuri reduse si facturi mai mici.

In cazul in care iti doresti un aragaz simplu si eficient, ieftin si cu consum redus atunci trebuie sa spui un mare da aragazului Heinner HFSC-S50-SL. Deoarece producatorii acestui aragaz isi doresc sa aiba clienti mereu multumiti, recomanda folosirea timer-ului care va indica timpul ramas pana cand alimentele sunt pregatite sa iasa din cuptor.

Datorita faptului ca acest aragaz dispune de o convectie cu aer rapida, alimentele se vor gati mai repede si mai usor ceea ce inseamna ca utilizatorul va economisi timp pretios.

Aragazul este dotat si cu un ventilator al carui scop este acela de a distribui in mod uniform curentii de aer cald pentru ca alimentele gatite sa fie bine patrunse si gatite.

Cu siguranta vei remarca si tu procedura de aprindere a acestui aragaz – dupa ce se aprinde un arzator, trebuie tinut si butonul apasat pret de cateva secunde pentru ca gazul sa ajunga acolo unde trebuie.

In caz contrar, daca dispozitivul de siguranta nu se incalzeste cum trebuie, arzatorul se poate stinge cand butonul este eliberat.

Concluzie

Heinner HFSC-S50-SL are un pret imbatabil, se numara printre cele mai ieftine aragaze de pe piata, ideal pentru un buget mai limitat. Este un model ingust, special conceput pentru o bucatarie mai ingusta, de apartament spre exemplu.

Cu alte cuvinte, un aragaz care te va ajuta sa economisesti 10cm la latime, in mod normal, celelalte aragaze de pe piata au 60 de centimetri. Consumul este unul redus deoarece plita este pe gaz.

9 Total Score
Heinner HFSC-S50-SL

Pretul, alimentarea pe gaz si designul sunt principalele atuuri ale aragazului Heinner HFSC-S50-SL.

Ne-am bucura să aflăm părerea ta despre acest produs

Leave a reply

seventeen − 9 =