Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Best value

Heinner HAC-12OWF-BK cu dotări complete, la preț foarte bun

Heinner HAC-12OWF-BK este probabil cel mai bun model, făcând referire la raportul calitate-preț al acestui aparat de aer condiționat. Având o capacitate de 12.000 BTU este recomandat spre a răci sau încălzi o cameră de până la 35 mp la cel mai bun randament. Având funcție Turbo poate să facă față și la spații mai generoase dar cu un consum de energie mai mare.

Evident, este unul dintre cele mai bune terminale pe acest segment de preț (2.300 lei), făcând referire atât la aspectul său interesant, cât și la funcțiile de care dispune.

Heinner HAC-12OWF-BK se încadrează în cele mai bune clase energetice, după cum urmează: pentru răcire – clasa A++, iar pentru încălzire clasa de eficienta energetica A+, deci consumul de energie va fi cu mult redus încât să nu vă faceți griji la venirea facturii de curent.
Heinner HAC-12OWF-BK

Heinner HAC-12OWF-BK – Vezi aici prețul actual

Design:

Ca și design, trebuie să specificăm că avem un design tip V-Shape, ceea ce ne oferă un aspect mult mai special al părții frontale, aspect de culoare neagră ce imită oglinda. Toate aceste elemente denotă eleganță, și ne sugerează ca amplasarea aparatului să se facă într-o cameră cu un design rafinat.

Ca și afișaj, avem de-a face cu un ecran de tip LCD foarte bine pus la punct, dar și un panel ce este iluminat pe laterală în nuanță de albastru atunci când aparatul este setat pe răcire, respectiv roșu atunci când încălzește aerul din cameră.

Funcții:

3D Inverter – Avem și suficiente funcții la bordul lui Heinner HAC-12OWF-BK, precum funcția 3D Inverter ce ne oferă un confort ridicat dar și o eficienta energetică crescută, având la bord un Inverter realizat de unul dintre cele mai bune și mai cunoscute branduri, și anume GMCC. Probabil aceasta este cea mai bună și interesantă funcție, dintre o întreaga lista.

Wi-Fi – Heinner HAC-12OWF-BK este dotat și cu tehnologie de tip Wi-Fi, având și modulul wireless inclus în preț, plus o aplicație pentru Android și iOS. Deci aparatul poate fi controlat de la distanță prin intermediul internetului, chiar și atunci când nu ne aflăm acasă.

Update important 11.07.2016: Am sesizat că mulți care au cumpărat aparatul nu s-au descurcat din prima să configureze conexiunea Wi-Fi. În pachet se găsește un ghid de instalare Wi-Fi, iar pe prima pagină a acestuia este un cod QR. Scanând acest cod ne va duce către aplicația NetHome Plus din Google Play sau App Store. Putem la fel de bine să nu folosim ghidul, ci intrăm direct în Google Play/App Store și căutăm aplicația NetHome Plus

Majoritatea nu au studiat acest ghid, ci au scanat direct codul QR de pe modulul Wi-Fi. Acel cod se scanează după ce instalăm aplicația, dăm add new device în aplicație, iar pentru a adăuga aparatul de aer condiționat scanăm codul QR de pe modulul Wi-Fi.

Sleep mode este o funcție pe care deja toate aparatele o includ, pentru a reduce capacitatea de funcționare în timp ce dormim, lucru ce asigură confort și economie de energie. Mute Operation vine în completarea funcției Sleep mode oferindu-ne o liniște deplină și de asemenea oprește și afișajul.

Turbo – și această funcție este una de bază la aparatele de aer condiționat moderne, pentru a răci aerul din cameră într-un timp foarte scurt. În zilele nu foarte călduroase putem folosi această funcție fără a mai fi nevoie să pornim aparatul cu mult timp înainte să ajungem acasă.

ECO – De îndată ce avem temperatura dorită, putem selecta modul ECO pentru a o menține cu un minim de consum energetic. Utilizând acest mod putem economisi până la 60%.

Follow me – este o funcție pe care o întâlnim doar la aparatele de aer condiționat scumpe și aceasta înseamnă că Heinner HAC-12OWF-BK ține cont de temperatura măsurată de senzorul telecomenzii. Astfel dacă ținem telecomanda în zona unde stăm, vom avea exact confortul termic dorit.

Autodiagnoză – dacă apare o problemă, funcția aceasta oprește întăi aparatul pentru a-l proteja și afișează un cod de eroare pe care îl vom găsi în cartea tehnică. Implicit aparatul detectează și pierderea agentului de răcire și oprește aparatul pentru a proteja compresorul.

Heinner HAC-12OWF-BK

Cel mai bun preț îl găsiți aici, cât și cele mai bune servicii de achiziție.

Filtrare:

Heinner HAC-12OWF-BK are atât filtrare clasică printr-un filtru fizic, HD (High Density) cât și filtrare prin funcția de ionizare. Filtrul HD este asemănător cu cel al aparatelor de la Samsung. Acesta având o densitate foarte mare, reușește să oprească particulele fine de praf și polen.

Filtrarea prin ionizare a apărut ca urmare a faptului că niciun filtru fizic nu nu are o eficiență foarte bună în oprirea mirosurilor neplăcute, nici a particulelor de praf foarte fine și cu atât mai mult dacă este vorba de viruși sau bacterii.

Funcția de ionizare dezinfectează chiar și aerul din interior, absorbind totodată și praful din cameră, astfel că avem parte de un mediu plăcut și sănătos.

Kit de instalare:

Prețul aparatului nu include și kit-ul de instalare, astfel că trebuie să achiziționați materialele necesare montajului împreună cu manopera. Acest pachet se poate achiziționa în același timp cu aparatul și se găsește aici.

Concluzie:

În concluzie, aparatul de aer condiționat Heinner HAC-12OWF-BK este un aparat foarte interesant, făcând referire atât la raportul calitate/pret, dar și la designul revoluționar.

Heinner HAC-12OWF-BK

Cel mai bun preț îl găsiți aici, cât și cele mai bune servicii de achiziție.

Specificații Heinner HAC-12OWF-BK

CARACTERISTICI GENERALE

Capacitate de racire (BTU) 12000
Clasa de energie incalzire A+
Clasa de energie racire A++
Tip filtru HD
Inverter Da
Afisaj LCD
Kit instalare inclus Nu
Telecomanda Da

EFICIENTA ENERGETICA

Coeficient randament sezonier la racire SEER 6.9
Coeficient randament sezonier la incalzire SCOP 4.1

FUNCTII

Tehnologie Wi-Fi Da
Incalzire Da
Auto Restart Da
Dezumidificare Da
Timer Da
Sleep/Night mode Da
Tip Compresor Smart Inverter
Alte functii Functie detectare pierdere agent frigorific
Autodiagnosticare
Functie ionizare
Mod turbo
Operare Silentioasa

SPECIFICATII TEHNICE

Brand compresor GMCC
Dimensiuni unitate exterioara (mm) 800 x 333 x 554
Dimensiuni unitate interioara (mm) 897 x 312 x 182
Culoare unitate interioara Negru
Zgomot unitate exterioara (dB) 60
Zgomot unitate interioara (dB) 49
Agent de racire R410A
Altele Eco mode
9 Scor total
Heinner HAC-12OWF-BK cel mai bun raport funcții-preț

Heinner HAC-12OWF-BK este cu siguranță cel mai complet aparat de aer condiționat pe care îl putem găsi în această gamă de preț. Putem spune că este un best value și având în vedere că este și la reducere, merită toți banii.

Design
9.5
Funcții
9.5
Consum
9
Preț
9.5
Ne-am bucura să aflăm părerea ta despre acest produs

Lasă un comentariu

2 + thirteen =