Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Best value

Heinner HAC-12CWF-H capacitate 12000 BTU, clasa A++, tehnologie Wi-Fi, preț accesibil

Heinner HAC-12CWF-H este unul dintre cele mai interesante aparate de aer condiționat, atât din punct de vedere al designului puțin diferit de restul cât și datorită specificațiilor tehnice și functiilor atribuite, însă despre toate acestea vom vorbi în detaliu.

Cu toții cunoaștem faptul că Heinner nu este un brand destinat produselor cu specificații de top, deci aveau în plan realizarea unor produse care să capteze atenția publicului cu un buget ceva mai mic.

Brandul Heinner s-a lansat în anul 2010 cu produse realizate în China și Turcia, având un preț mediu, iar de la un an la altul atât portofoliul de produse cât și cel al clienților este în continuă creștere.
Heinner HAC-12CWF-H

Heinner HAC-12CWF-H – Vezi aici prețul actual

Design:

Se pare că Heinner HAC-12CWF-H iese oarecum din tipare. În primul rând, avem de-a face cu un aparat de aer condiționat cu un design interesant ce ne oferă multă încredere, în timp ce eleganța este cuvântul cheie pentru acest aparat.

Aparatul vine cu o unitate interioară de culoare albă, însă avem și bandă de culoare gri, spre a ne oferi ceva diferit de nuanța clasică pe care o întălnim la majoritatea aparatelor de aer condiționat. Ca și afisaj, regăsim un display LCD mascat de carcasă, ce ne oferă detalii despre temperatura setată.

Filtrare:

Aerul care intră de afară este filtrat cu ajutorul unui filtru fizic de tip High Density, ce oferă o protecție avansată față de filtrele clasice. Testele au arătat că un astfel de filtru poate reține mai mult polen cu până la 80% și poate să absoarbă cu 50% mai mult praf.

De asemenea avantajul filtrului este că se poate spăla frecvent cu apă și în felul acesta vom beneficia mereu de un aer proaspăt, curat. Așadar avem un filtru pe de-o parte cu eficiență crescută, și pe de altă parte este foarte practic deoarece nu necesită schimbare, o simplă spălare cu apă fiind suficientă.

Performanțe și consum:

Ca și caracteristici tehnice, aparatul Heinner HAC-12CWF-H ne oferă o capacitate de răcire de până la 12000 BTU, deci va face față fără niciun fel de probleme la o cameră cu o mărime de până la 35 mp. Ca și clasă energetică, acest AC se încadrează în clasa A++ din punct de vedere al capacității de răcire, în timp pentru încălzire aparatul se încadrează în clasa A+.

Funcții:

Avem și o gama de funcții extinsă, spre a acoperi fără nicio problemă dorințele celui ce utilizează aparatul. De la funcții precum Sleep/Night mode sau Turbo, până la funcții ECO sau de autodiagnosticare, dar și cea Wi-Fi, probabil cea mai interesantă funcție.

Funcția Turbo este una dintre cele mai utile deoarece permite o răcire, respectiv încălzire rapidă a locuinței fără a mai fi necesar să programăm aparatul să pornească din timp, sau să-l pornim prin intermediul aplicației.

Bineînțeles când sunt zile caniculare, controlul Wi-Fi își spune cuvântul, deoarece este necesar să pornim aparatul cu ceva timp înainte de a ajunge acasă, iar apoi doar punem pe modul Confort sau Eco și ne bucurăm de o ambianță plăcută, cu un minim de consum.

Heinner HAC-12CWF-H va sta tot timpul conectat la internet, iar pentru acest lucru avem nevoie de un router Wi-Fi prin intermediul căruia se va face conexiunea. Apoi cu aplicația instalată pe un smartphone putem controla aparatul de oriunde dorim.

Nu trebuie să ne facem griji nici dacă se întrerupe curentul, deoarece odată setat aparatul, acesta are și funcție de auto-restart, astfel că după punerea în funcțiune a curentului, acesta pornește singur cu ultimele setări.

De altfel, problemele de natură tehnică nu mai sunt un capitol care să ne testeze nervii, deoarece Heinner HAC-12CWF-H are funcție prin care să ne informeze sub forma unui cod de eroare atunci când aparatul nu funcționează corespunzător. În plus de asta aparatul se va opri singur, astfel încât să nu apară defecțiuni majore.

Concluzie:

În concluzie, aparatul de aer condiționat Heinner HAC-12CWF-H ne oferă atât un aspect interesant, o gama extinsa de funcții, un preț rezonabil, iar, dacă vă doriți un aparat de aer condiționat modern, acesta ar fi o alegere inspirată.

Dacă dispuneți de un buget puțin mai mare puteți lua în calcul aparatul Heinner HAC-12OWF-BK cu un design excepțional și față de modelul prezentat are și funcție de filtrare prin ionizare ce dezinfectează aerul de afară și cel din încăpere.

Heinner HAC-12CWF-H

Cel mai bun preț îl găsiți aici, cât și cele mai bune servicii de achiziție.

Specificații Heinner HAC-12CWF-H

CARACTERISTICI GENERALE

Capacitate de racire (BTU) 12000
Clasa de energie incalzire A+
Clasa de energie racire A++
Tip filtru HD
Inverter Da
Afisaj LCD
Kit instalare inclus Nu

EFICIENTA ENERGETICA

Coeficient randament sezonier la racire SEER 6.8
Coeficient randament sezonier la incalzire SCOP 4.2

FUNCTII

Tehnologie Wi-Fi Da
Incalzire Da
Auto Restart Da
Timer Da
Sleep/Night mode Da
Tip Compresor Inverter
Alte functii Autodiagnosticare
Auto restart
Functie detectare pierdere agent frigorific
Mod turbo
Operare Silentioasa

SPECIFICATII TEHNICE

Brand compresor GMCC
Dimensiuni unitate exterioara (mm) 800 x 333 x 554
Dimensiuni unitate interioara (mm) 802 x 189 x 297
Culoare unitate interioara Alb
Zgomot unitate exterioara (dB) 60
Zgomot unitate interioara (dB) 52
Agent de racire R410A
8.8 Scor total
Heinner HAC-12CWF-H raport calitate-preț foarte bun

Heinner HAC-12CWF-H este un aparat de aer condiționat pe care noi îl considerăm best value, adică oferă foarte multe funcții, un design modern, la un preț excelent.

Design
8.5
Funcții
9
Consum
9
Preț
9
PROS
  • Dotări aproape complete
  • Preț accesibil
  • Design atractiv
  • Consum redus de energie
CONS
  • Lipsa funcției de ionizare
Ne-am bucura să aflăm părerea ta despre acest produs

Lasă un comentariu

1 × 1 =