Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Heinner HAC-12CWF-BK Inverter, 12000 BTU si control prin Wi-Fi, pret doar 1700 Lei

Heinner HAC-12CWF-BK Inverter este un aparat de aer conditionat recent aparut, fiind mai exact, un model din gama 2017 a producatorului, ceea ce face ca acesta sa poata fi gasit in majoritatea magazinelor de la noi din tara.

Pentru cei deja interesati de pret, inainte de a citi specificatiile tehnice dar si ce poate face acest AC, trebuie sa spunem ca pretul variaza intre 1.600 si 1.800 lei.

Ca si majoritatea aparatelor de aer conditionat, Heinner HAC-12CWF-BK nu vine cu de kit de instalare, fapt pentru care vom mai fi nevoiti sa scoatem din buzunar aproximativ 400-600 lei, pentru un montaj profesionist si fara probleme.
Heinner HAC-12CWF-BK Inverter

Heinner HAC-12CWF-BK Inverter – Vezi aici prețul actual

Pentru montaj trebuie sa luati legatura cu o firma autorizata, astfel incat sa puteti beneficia de garantia acordata de producator. Varianta cea mai simpla este sa comandati montajul de aici. Daca montajul se efectueaza la etaj veti plati suplimentar 100-200 lei ce include suporti suplimentari si manopera pentru lucru la inaltime.

Heinner HAC-12CWF-BK Inverter este un aer conditionat foarte interesant din punct de vedere al design-ului, avand niste linii curbate, ce sporesc eleganta, iar, datorita culorii negre a cutiei interioare, face ca aparatul sa arate mult mai bine in realitate decat in poze.

Tot pe cutia interioara de culoare neagra avem si un mic ecran LCD care sa ne ofere informatiile necesare in vederea temperaturii setate, iar, pentru informatii suplimentare, va trebui sa apelati la ecranul telecomenzii.

Acest aparat de aer conditionat marca Heinner, poate fi folosit cu ajutorul telecomenzii sau il putem comanda printr-un smartphone, fiind nevoie de o conexiune buna la internet si aplicatia. Ca si clasa de eficienta energetica, Heinner HAC-12CWF-BK se incadreaza in A++ cand vine vorba de racire, si A+ pentru incalzire.

Capacitatea de racire a aparatului este de 12.000 BTU, putand acoperi o incapere de pana la 25 metri patrati conform producatorului, insa, se pare ca acesta poate fi folosit si in spatii mai mari, chiar daca va scadea putin din eficienta.

Datorita aspectului modern, elegant, multitudinea de functii oferite, dar si garantia de 3 ani pe care o ofera producatorul, putem spune cu toate increderea ca Heinner HAC-12CWF-BK Inverter reprezinta un best-buy fara doar si poate.

Design
0
Functii
0
Consum
0
Pret
0
Ne-am bucura să aflăm părerea ta despre acest produs

Lasă un comentariu

eleven + six =