Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

HEINNER Crystal HAC-CR12WHN, 12000BTU, garanție 3 ani

HEINNER Crystal HAC-CR12WHN vine cu una dintre cele mai bune oferte din ultima perioadă având un preț foarte bun și garanție de 3 ani.

Deși HEINNER nu este o marcă atât de cunoscută, garanția de 3 ani constituie o dovadă a fiabilității acestui produs.

HEINNER Crystal HAC-CR12WHN poate fi achiziționat la un preț de aproximativ 1300 lei și mai jos găsiți link către cele mai bune oferte.
HEINNER Crystal HAC-CR12WHN

Cele mai bune oferte:
HEINNER Crystal HAC-CR12WHN la PCGarage
HEINNER Crystal HAC-CR12WHN la eMAG

Design

Deși este un aparat de aer condiționat de buget, adică foarte accesibil, HEINNER Crystal HAC-CR12WHN are un design modern cu inserții cromatice pe margini și un display de tip led ascuns în carcasă ce afișează temperatura doar după pornirea aparatului.

Eficiență și capacitate

Datorită tehnologiei de tip inverter consumul de energie este destul de redus, clasa energetică de răcire fiind A++, iar la încălzire A+. Având o capacitate de 12.000 BTU, HEINNER Crystal HAC-CR12WHN răcește eficient spații de până la aproximativ 20 m².

Astfel dacă luăm în calcul debitul maxim de 600 m³/h acest lucru înseamnă că va putea să scadă temperatura ambientală cu câteva grade în mai puțin de 10 minute de la pornire.

Funcții

HEINNER Crystal HAC-CR12WHN dispune de toate funcțiile de confort, și în general are cam toate funcțiile în afara de Wi-Fi sau filtrare prin plasmă cu ioni.

Chiar dacă HEINNER Crystal HAC-CR12WHN nu dispune de control prin Wi-Fi, avem funcție de timer prin care putem să programăm aparatul să pornească și să se oprească pe o perioadă de 24 ore.

Pe de altă parte avem și funcție Turbo, astfel că dacă nu dorim să programăm aparatul, însă ajungem acasă și dorim să scădem rapid temperatura cu câteva grade, trecem aparatul în modul Turbo oferindu-ne debit maxim.

Una dintre cele mai interesante funcții este controlul ventilatorului unității exterioare, acesta putând fi setat pe 5 trepte de viteză, iar în acest mod putem să controlăm mai bine puterea versus nivelul de zgomot produs de unitatea exterioară.

În ceea ce privește confortul sporit, HEINNER Crystal HAC-CR12WHN dispune de funcțiile Sleep mode și Follow me.

Sleep mode este utilă pe timp de noapte, să nu fim deranjați de zgomot sau de fluxul de aer, acesta rulând silențios pe treapta minimă. Sleep mode ne oferă confortul necesar unui somn liniștit și totodată reduce consumul de energie.

Follow me se referă la faptul că HEINNER Crystal HAC-CR12WHN are și senzor de temperatură în interiorul telecomenzii, astfel încât să putem controla mai bine temperatura din jurul nostru.

Dacă aveți probleme cu mucegaiul, HEINNER Crystal HAC-CR12WHN beneficiază și de funcție de dezumidificare prin care reduce umiditatea aerului.

De asemenea o funcție adiacentă, este cea de auto-curățare cu rol de a preveni apariția mucegaiului în unitate interioară. După ce oprim aparatul, funcția aceasta menține ventilatorul pornit pentru a usca componentele interne.

Concluzie

În mod cert, HEINNER Crystal HAC-CR12WHN este o variantă foarte bună pentru un aparat de aer condiționat de buget.

9.3 Scor total
HEINNER Crystal HAC-CR12WHN ieftin și bun

HEINNER Crystal HAC-CR12WHN este un aparat de aer condiționat cu aspect modern, multiple funcții de confort și preț fără concurență.

Design
9
Funcții
9
Consum
9
Preț
10
Ne-am bucura să aflăm părerea ta despre acest produs

Lasă un comentariu

nineteen − 11 =