Hansa ZIM 634 B 12seturi, 4 programe, A++, 60 cm

1.139,99 Lei 1.449,99 Lei
Offer profitshare.ro
Last update was on: 9 mai 2022 02:36

Hansa ZIM 634 B este o masina de spalat vase slim, incorporabila, cu 4 programe, accesibila ca pret, care satisface toate nevoile pe care o persoana le-ar putea avea. Un real ajutor care ne ajuta sa economisim timp pretios.

Design

Hansa ZIM 634 B are un design minimalist. Este de culoare alba, are panoul de comanda situat in partea superioara a usii, la interior, ceea ce inseamna ca nu este vizibil in timpul functionarii. Are o interfata intuitiva care ne ajuta sa alegem functia sau programul dorit.

Functii

Hansa ZIM 634 B beneficiaza de o capacitate de 10 seturi, este incadrata in clasa de eficienta energetica A++ ceea ce inseamna automat un consum mai redus de energie, facturi mai mici.

Functia de Extra-uscare este cea care asigura o uscare optima a veselei, cu alte cuvinte, creste temperatura apei in timpului ultimului ciclu de clatire.

Hansa ZIM 634 B beneficiaza si de functia de incarcare la jumatate ceea ce inseamna ca ofera posibilitatea de a spala la nivelul unui singur cos si adapteaza resursele necesare fara ca durata si temperatura de spalare sa se modifice in vreun fel.

Programarea intarziata este o functie care permite amanarea orei de incepere a sapalarii vaselor cu pana la 24 de ore.

Programe

Unul din cele 4 programe ale masinii de spalat vase Hansa ZIM 634 B este programul Auto care spala vasele la temperaturi cuprinse intre 45 si 55 de grade cu o durata destul de lunga, de 150 de minute.

Intensiv este unul din cele mai eficiente programe ale acestei masini de spalat vase, perfect pentru vase ale caror grad de murdarie este ridicat. Atentie insa, este un program recomandat doar pentru vase care rezista la o temperatura de 65 de grade.

Ruleaza timp de 160 de minute ceea ce inseamna un consum destul de mare de apa, de 16 litri. Programul Normal este recomandat pentru articolele spalate zilnic precum cescutele de cafea, cu un nivel normal de murdarie. Programul Eco spala la o temperatura de 50 de grade cu o durata totala de 170 de minute dar cu un consum dedoar 8,5 litri.

Programul Pahare este special conceput pentru aceasta categorie de vase, cu o spalare la 40 de grade. 60’ este un program mai scurt de doar 60 de minute care spala vasele la o temperatura de 65 de grade, ideal pentru vasele recent murdarite. Programul scurt este un program de doar 40 de minute.

Concluzie

Hansa ZIM 634 B este alegerea ideala pentru orice familie deoarece este prevazuta cu o gama variata de programe eficiente si o serie de functii utile pentru o eficienta sporita.

Raportul calitate/pret este unul foarte bun. Cea mai buna alegere pentru cei care isi doresc o masina de spalat moderna, actuala, extrem de bine echipata pentru a face fata cu brio spalarii celor mai murdare vase. Asigura o spalare silentioasa si eficienta a veselei. Chiar si la incarcarea pe jumatate vasele sunt perfect curate si bine uscate.

9 Total Score
Hansa ZIM 634 B

Hansa ZIM 634 B este o masina de spalat vase care spala si usuca vasele foarte bine, care isi face excelent treaba.

Ne-am bucura să aflăm părerea ta despre acest produs

Leave a reply

1 × 3 =

Shopping cart