Gree Lomo GWH12QB-K3DNB8C 12000 BTU, A++ cu compresor Daikin

Gree Lomo GWH12QB-K3DNB8C este un aparat de condiționat foarte bun din clasa energetică A++ și vine cu un preț excelent. Deși ne-am obișnuit cu branduri care produc aproape orice în ziua de azi, trebuie subliniat că în ceea ce privește producția de aparate de aer condițional, Gree este cel mai mare producător.

Modelul GWH12QB-K3DNB8C de la Gree este dotat cu compresor de tip inverter marca Daikin, firmă de asemenea consacrată la nivel mondial prin calitate și fiabilitate.

Acest tip de compresor asigură o răcire foarte rapidă, cu consum redus de energie și în același timp este foarte silențios, Gree Lomo GWH12QB-K3DNB8C fiind unul dintre cele mai silențioase aparate de aer condiționat cu doar 20 dB pe treapta minimă de funcționare.

Gree Lomo GWH12QB-K3DNB8C functii

Gree Lomo GWH12QB-K3DNB8C – Vezi aici prețul actual

Așa cum se poate observa și din imagine, în partea de sus a aparatului există o admisie, pentru a se crea un flux mai bun de aer, ceea ce reduce zgomotul unității interioare dar în același timp crește și eficiența aparatului însemnând o răcire mai rapidă cu consum mai mic de curent.

Fiind un aparat lansat în 2016, are cam orice funcție necesară pentru confort maxim, mai puțin funcție de control prin Wi-Fi. Telecomanda ne oferă acces facil la cele mai importante funcții, având și buton dedicat funcției Turbo, util atunci când ajungem acasă și dorim o răcire imediată.

Funcția de auto curățare deja este un must-have pentru un aparat modern pentru a nu produce bacterii și mucegai, astfel o regăsim și la acest Gree Lomo. Funcția auto curățare permite controlul automat asupra venitalatorului după ce oprim clima, iar în felul acesta duce la înlăturarea condensului din unitatea interioară.

buton-turbo Gree Lomobuton-turbo Gree Lomo GWH12QB

 

 

 

 

Aparatul are puterea de 12000 BTU, ceea ce îl recomandă pentru suprafațe de până la 35 metri pătrați. Acest lucru nu înseamnă că nu poate răci suprafețe mai mari, ci doar faptul că la o astfel de suprafața se asigură o răcire rapidă cu un consum optim de energie.

Gree Lomo GWH12QB-K3DNB8C are filtru catechin ce reține și mirosurile neplăcute sau diferiți alergeni care ar putea veni de afară.

Mai trebuie precizat și faptul că la pachet cu aparatul se primește și kitul de instalare care în mod normal costă peste 100 lei. Singura cheltuială în plus pe lângă aparat va fi montarea acestuia ce trebuie realizată de o firmă specializată pentru a nu pierde garanția.

În concluzie pentru gama aceasta de preț, Gree Lomo GWH12QB-K3DNB8C este poate cea mai bună soluție ce se găsește la momentul actual.

8.8 Total Score
Gree Lomo GWH12QB-K3DNB8C are funcții utile și un preț foarte bun

Gree Lomo GWH12QB-K3DNB8C este unul dintre cele mai avantajoase aparate de aer condiționat, având cele mai utile funcții și cu un preț accesibil. Dacă mai punem în calcul că aparatul este din clasa energetică de răcire A++, este un best-buy.

Design
8.5
Funcții
8.5
Consum
9
Preț
9
Ne-am bucura să aflăm părerea ta despre acest produs

Leave a reply

13 + ten =