FreeWheel F1 hoverboard accesibil la reducere

FreeWheel F1 este unul dintre cele mai accesibile hoverboard-uri și ca urmare este unul dintre cele mai comercializate din ultima perioadă. Hoverboard-urile au început să devină și la noi foarte populare, iar reducerile atractive vor populariza și mai mult aceste așa numite gadgeturi. În continuare vă prezint specificațiile hoverboard-ului FreeWheel F1.

Design:

Modelul FreeWheel are un design clasic cu 2 roți cauciucate de 6,5 inch, adică 16,5 cm și o greutate proprie de 10,2 Kg. Modelul standard este cel negru, dar găsiți AICI pe site-ul producătorului o mulțime de alte modele.

Din designul fiecărui model fac parte 2 seturi de lumini pe bază de led ce se aprind în momentul în care pornim hoverboard-ul. Apoi acestea se aprind intermitent în funcție de partea pe care aplicăm greutatea.

Dimensiunile sunt 58 x 22 x 23 cm
FreeWheel F1

FreeWheel F1 – Vezi aici prețul actual la eMAG

Performanță:

FreeWheel F1 este un hoverboard din clasa medie, având două motoare electrice, fiecare cu puterea a 350W. Cele două motoare pot propulsa hoverboard-ul cu o viteză maximă de 12 km/h.

Acumulator și autonomie:

FreeWheel F1 are un acumulator de tipul Li-Ion cu capacitate 4,4 Ah ce poate asigura o autonomie de până la 20 km. În pachet se primește și un încărcător de priză, ce încarcă acumulatorul în aproximativ 2 ore.

Cum funcționează:

În principiu, orice hoverboard funcționează pe baza celor două zone unde așezăm picioarele ce detectează presiunea. Astfel, aplicând o presiune mai mare pe partea stângă, virăm către strânga, respectiv dacă aplicăm o presiune mai mare pe partea dreapta, hoverboard-ul va vira către dreapta.

Până să viram primul pas este urcarea pe hoverboard, aceasta făcându-se întâi cu un picior și imediat apoi urcăm și cu celălalt, după care totul ține de echilibru, precum mersul pe bicicletă, role, etc. Cei care sunt mai îndrăzneți se acomodează cu hoverboard-ul după câteva minute.

Pentru a pleca de pe loc, ne lăsăm puțin în față, aplicând o presiune cu ambele picioare către vărful hoverboard-ului. Procedăm similar atunci când dorim să mergem cu spatele.

Cui se adresează FreeWheel F1

FreeWheel F1 se adresează persoanelor cu o greutate de maxim 120 Kg. Mai trebuie să știți ca hoverboard-urile de clasă medie cu roți de până în 7 cm nu se recomandă pentru drumuri accidentate. Fiind destul de joase nu pot trece nici peste cele mai mici borduri. Sunt ok pentru plimbări în parcuri cu alei asfaltate.

9.5 Total Score
FreeWheel F1 - raport calitate-preț excelent

Ne-am bucura să aflăm părerea ta despre acest produs

Leave a reply

1 × three =