Energy Fit MT10A cu înclinare automată și amortizare, preț imbatabil

1.699,00 Lei 3.849,00 Lei
Offer profitshare.ro
Last update was on: 7 octombrie 2021 16:50

Energy Fit MT10A este o bandă de alergare perfectă pentru persoanele care vor să adopte un stil de viață sănătos și să înceapă să facă activitate fizică în propia casă.

În general, banda de alergat este perfectă pentru persoanele care vor să își mențină tonusul muscular, să de ajos câteva kilograme, ori pur și simplu pentru a-și îmbunătății ritmul cardiac.

Energy Fit este o companie producătoare de produse pentru desfășurarea activităților fizice în propia casă ori pentru sălile de sport.

Banda de alergat Energy Fit MT10A dispune de înclinare automată, astfel exercițiul pe care îl vei exercita va fi mai efiecient asupra arderilor caloriilor.

Design:

Banda de alergare Energy Fit MT10A are un design desăvârșit, luxos și atractiv, iar culoarea neagra cu detalii de roșu dau un plus de rafinament oricărei spațiu interior unde va fi plasată.

Mai mult decât atât, afișajul digital și celelalte setări de pe ecran sunt colorate și facil de folosit de către oricine. Dimensiunile benzi de alergare sunt: lungime 135 cm, lățime 74 cm, înălțime 165 cm cu o greutate de 65 kg.

Performanțe:

În ceea ce privește performanța acestuia, Energy Fit MT10A a fost creat cu o performanță maximă și eficiență crescută.

De asemenea, dispune de viteza de 1-12 km/h cu o înclinare automată pe 12 nivele, cât și un sistem de amortizare a șocului de alergare.

Funcții:

Energy Fit MT10A are funcții ale calculatorului, cum ar fi: puls, viteză, timp, distanță, calorii, înclinare, suport MP3, USB, card SD și senzori puls manual pentru citirea ritmului cardia.

Pe lângă acestea, are o funcție de siguranță cu ajutorul unei chei magnetice ce permite oprirea imediată a benzii în cazul în care aceasta se dezechilibrează. De asemenea, are un sistem care are asigură funcționarea silențioasă și ușoară, cât și este creată să se plieze pe cilindru.

Totodată, construită ingenios, banda de alergare are o depliere automată și lină datorită sistemului hidraulic al cilindrului. Pentru că este destul de grea, aceasta dispune de roți pentru a fi transportată cu ușurință dintr-o parte în alta.

Concluzie:

Banda de alergat Energy Fit MT10A este excelentă pentru persoanele care vor să înceapă un stil de viață echilibrat și sănătos. Pentru persoanele care își doresc să își îmbunătățească sănătatea, fizicul și tonusul muscular. Aceasta bandă va ajuta extrem de mult în procesul obținerii rezultatelor și vă va fi de nădejde mereu.

Este construită cu un design unicat, atractiv, cu funcții de protecție și cu înclinare automată pentru a ajuta la accelerarea metabolismului bazal și a te menține mereu în formă ori pentru a slăbi câteva kilograme.

Este alegerea cea mai potrivită pentru a schimba ceva în viața ta, totul la un preț acum la promoție care oferă și transport gratuit direct la tine la ușă!

9.8 Total Score
Energy Fit MT10A

Energy Fit MT10A este poate cea mai bună și mai modernă bandă pentru alergat pe care o puteți achiziționa la un preț accesibil.

Design
10
Funcții
9.5
Preț
10
Ne-am bucura să aflăm părerea ta despre acest produs

Leave a reply

seventeen − 4 =