Electrolux EW7F348SI încorporabilă, 7 Kg, 1400 RPM, Perfect Care 700

2.799,99 Lei 3.099,99 Lei
Offer profitshare.ro
Last update was on: 7 octombrie 2021 16:51

Electrolux EW7F348SI este o mașină de spălat premium care ne-a convins prin funcțiile sale să-i dedicăm acest articol. Electolux este o companie producatore de electrocasnice din Suedia. Ea este a doua cea mai mare firmă producatoare de electrocasnice din lume.

Compania Electrolux nu ne dezamăgește nici de aceasta dată scoțând pe piață o mașină de spălat rufe de 7 kg din clasa A+++, care promite foarte multe, dar vom vedea ce ști să facă, in review-ul următior.

Design

Electrolux EW7F348SI vine in culoarea alb, și dispune de un capac frontal care o face sa se incorporeze mult mai bine in mobilierul bucătăariei.

Modelul EW7F348SI dispune de un display LCD care iți va furniza foarte multe data depsre ciclul de spălare, cum ar fi temperatura apei, turația de spălare, greutatea hainelor, timpul rămas până la finalizarea spălării și multe alte date.

De asemenea panoul de comandă și ușa de încărcare au un aspect foarte modern, ele fiind negre și având leduri albe care scot în evidență datele afișate pe dislpay.

Programe

Mașina de spalat rufe Electrolux EW7F348SI dispune de o multitudine de programe de spălare (16 la număr). Aceste programe iți vor spăla mult mai bine și mai eficient hainele.

Mașina dispune de programe precum, program rapid (care durează 14 minute pentru o economie de apă și energie electrică), program de extra-clătire, de prespălare, program de stoarcere, program pentru lenjerie, bumbac, jeans, sintetice, lână, pentru produse sportive și încă un program foarte util este clătire intensivă.

Alte caracteristici

Modelul EW7F348SI în cauză are o capacitate de încărcare de 7 kg ceea ce o face o mașină de spălat perfectă pentru familii, are 1400 rpm destul pentru a face față spălari dar și stoarcerii rufelor.

Electrolux EW7F348SI face parte din clasa de eficiență a spălării A (cea mai bună clasă), clasa B la eficiența centrifugării și clasa A+++ a eficienței energetice, ceea ce o face o mașină foarte economică, consumând doar 0,82 kwh in programul standard.

Deși nu este o mașină de spălat premium ea are foarte multe plusuri, de exemplu zgomotul la spălare este de 46 dB(foarte silențioasă dacă ne gândim că înseamnă echivalentul unei discuții în șoaptă), iar la modul centrifugare nivelul zgomotului este de 68 dB (adică nivelul unei discuții normale dintre două persoane).

Mașina de spălat în cauza are încărcare frontală și cântărește doar 71.5 kg (deși este relativ ușoră ea este foarte stabilă mulțumită amortizoarelor de ultimă generație), dimensiunile ei sunt 81.9 x 59.6 x 54 cm, deși nu este o mașina de spălat slim ea nu are dimensiuni prea mari, potrivindu-se in orice mobilier de bucătărie.

Concluzie

În concluzie putem spune că mașina de spălat rufe Electrolux EW7F348SI este cea mai bună alternativă pentru familiile mici si medii, întrucât dispune de foarte multe funcții, are un consum decent, este făcută din materiale de calitate și se poate găsi pe piață la numai 2600 lei, un preț foate bun pentru ceea ce ofera.

9.5 Total Score
Electrolux EW7F348SI

Electrolux EW7F348SI este o mașină de spălat rufe moderne însă prețul este puțin cam mare având în vedere că la acest buget am putea să algem brandul Bosch.

Ne-am bucura să aflăm părerea ta despre acest produs

Leave a reply

nineteen + 18 =