Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Best value

Dr. Mayer WT6000 – duș bucal ieftin și bun, păreri și cel mai bun preț

Dr. Mayer WT6000 este un duș bucal destul de compact, cu o calitate ireproșabilă, ce vine la un preț mai mult decât excelent. Dr. Mayer WT6000 este varianta mai nouă și mai compactă, a modelului Dr. Mayer WT5000 care s-a bucurat de un succes foarte mare și a primit o mulțime de feedback-uri pozitive din partea clienților.

Am urmărit de ceva timp modelul Dr. Mayer WT5000 dorind să-l achiziționez dar mi s-a părut puțin cam incomod deoarece vine cu un bazin de 1,6 litri și aș fi vrut un aparat mai mic pe care să-l am mereu la îndemână, fără să fiu nevoit să-l depozitez după fiecare folosire.

În schimb imediat ce am văzut noul model, Dr. Mayer WT6000 l-am și achiziționat, acesta având un bazin de doar 600 ml (cam de 3 ori cât un duș bucal mobil), și ca urmare este atât compact cât și maxim de util, cantitatea de apă fiind suficientă pentru o igienizare completă. Mai jos aveți poze realizate după ce am primit coletul.

Dr. Mayer WT6000 unboxing

Dr. Mayer WT6000 – Vezi aici prețul actual

La Dr. Mayer WT6000 comutatorul de presiune nu se află pe sondă, ci este pe aparat, iar pe sondă avem un comutator de pornit-oprit, fiind mai ușor de utilizat. De regulă după ce ne obișnuim cu un anumit nivel de presiune, nu mai avem nevoie să schimbăm treptele, fapt pentru care este mai util să avem pe sondă butonul de pornit-oprit.

Dr. Mayer WT6000 vine cu 3 vârfuri standard în culori diferite pentru a putea fi utilizate de mai multe persoane, și mai avem încă 3 vârfuri speciale pentru curățarea limbii, pentru cei cu aparat dentar, respectiv pentru curățarea cavității paradontale.
Dr. Mayer WT6000 accesorii
Când scoateți aparatul din cutie aveți grijă să nu apucați de bazin pentru a nu se desprinde din greșeală și astfel să-l trântiți. De asemenea să aveți grijă la capacul aparatului deoarece se desprinde foarte ușor fiind pus mai mult de design, și ca să puteți depozita capetele de sondă.

Pentru a folosi aparatul în primul rând desprindeți bazinul de restul aparatului pentru a fi ușor de manevrat. Trebuie doar să țineți cu o mână de aparat, și cu cealaltă să trageți bazinul în sus. Prima dată se va desprinde mai greu, fapt pentru care va trebui să trageți mai tare.

Dr. Mayer WT6000

Cel mai mic preț și cele mai bune servicii de achiziție. Dați click pe butonul din dreapta pentru oferta actuală


Apoi umpleți bazinul cu apă și fixați-l în poziția inițială. Vârful se introduce în sonda dușului bucal până face click. Se apasă pe butonul de pe aparat pentru a porni pompa de apă, iar apoi punem comutatorul de pe sondă pe ON pentru a porni jetul de apă.

Dr. Mayer WT6000 face o scurtă pauză la fiecare 30 de secunde pentru a vă reaminti să treceți la curățarea următoarei zone, și se va opri automat după ce se încheie un ciclu de 2 minute.

Butonul de pe aparat se poate roti, oferindu-ne 10 trepte de intensitate și se recomandă să pornim de la o treaptă cât mai mică și pe măsură ce ne acomodăm mai multe zile cu presiunea, urcăm la treapta următoare. Cu timpul, însemnând după mai mult luni de utilizare, ideal este să ajungem la utilizarea treptei 10.

În prezentarea de mai jos vă sunt oferite mai multe sfaturi despre cum să curățați fiecare zonă. Aparatul din prezentare este foarte asemănător cu Dr. Mayer WT6000, și dacă urmăriți cu atenție ni se recomandă să folosim câte un bazin pentru fiecare arcadă întrucât vom curăța atât pe exterior cât și pe interior, asemenea periajului cu periuța și pasta de dinți.

Ca urmare a acestui fapt, nu se recomandă să achiziționați un duș bucal mobil pentru că majoritatea au un bazin destul de mic, necesitând multe umpleri. Dușul bucal mobil este foarte practic pentru concedii, dar nu la fel de practic pentru utilizare zilnică.

Din punctul meu de vedere Dr. Mayer WT6000 este dușul bucal cu cel mai bun raport calitate-preț și este important să luați cea mai bună decizie, deoarece acest tip de produse nu se pot returna întrucât țin de igienă intimă.

Dr. Mayer WT6000

Cel mai mic preț și cele mai bune servicii de achiziție. Dați click pe butonul din dreapta pentru oferta actuală

10 Scor total
Dr. Mayer WT6000

Ca urmare a raportului calitate-preț foarte bun, se poate spune că Dr. Mayer WT6000 este un aparat de nota 10, ce nu ar trebui să lipsească din igiena zilnică.

Design
10
Accesorii
10
Calitate-Preț
10
2 Comments
  1. Salut! Voiam să te întreb dacă nu ai probleme cu acest produs. Eu, unul, l-am trimis in service de două ori într-o lună fiindcă curge apă pe la furtunul care intră în mâner. Cred că sare furtunul din cauza vibrațiilor puternice pe care le face pe intensitatea 10 (folosesc numai pe maxim presiunea, altfel nu-și face treaba). Apa începe să se prelingă deja după 3-4 folosiri pe la furtun până când se scurge mult prea multă și îl trimit în service.

    • Mai mult ca sigur s-a nimerit să aibă defect de fabricație. Eu de regulă îl folosesc pe treapta 6. L-am folosit și pe treapta 10 de câteva ori dar nu au fost probleme.

Lasă un comentariu

3 × 2 =