Dr. Mayer WT5000 – duș bucal de excepție cu preț imbatabil

Dr Mayer WT5000 este unul dintre cele mai ieftine dușuri bucale și totodată este printre cele mai apreciate de către cei care l-au achiziționat. Așadar ne oferă un raport calitate-preț foarte bun. Când vine vorba de un irigator bucal, mulți sunt sceptici și nu se grăbesc să-l achizitioneze, probabil un asemenea aparat fiind prezent în foarte puține case.

Chiar dacă nu are un preț ridicat sau aparatul nu este unul prea mare încât să ocupe mult spațiu, oamenii nu se grăbesc să-l achizitioneze, iar unul din motive ar fi faptul că prea puțin se cunoaște importanța acestui aparat.

Probabil unul dintre cele mai bune irigatoare bucale ținând cont de raportul calitate-preț este Dr Mayer WT5000, un irigator ce ne oferă un pachet cu multe accesorii, multiple avantaje, și un preț foarte bun. În primul rând, acest duș bucal are ca scop pătrunderea în locurile puțin accesibile cu o periuță de dinți, putând curăța și pungile paradontale, astfel prevenind apariția tartrului, și în final nu mai avem nevoie vizite dese la stomatolog.
Dr. Mayer WT5000

Dr. Mayer WT5000 – Vezi aici prețul actual

Folosind acest duș bucal cu presiune ajustabilă, îndepărtarea resturilor dintre dinți se va face foarte ușor și confortabil. Evident, se va îndepărta și probabilitatea apariției cariilor, gingiile nemaifiind inflamate sau bolnave, în timp ce respirația va fi una fresh.

Printre avantajele irigatorului bucal Dr. Mayer WT5000 se număra posibilitatea controlului în 6 trepte, având la baza un sistem de tip one-touch, ce poate oferii maximum 1.700 pulsații la 1 minut, presiunea apei pentru jetul de apă urcând la până 90 psi.

Tot la avantaje se număra și eliminare gingivitei și paradontozei, respirația fiind una proaspătă tot timpul, deoarece prin eliminarea resturilor inaccesibile periuței de dinți, irigatorul nu va permite formarea bacteriilor fapt pentru care este recomandat de către medicii stomatologi.

Ni se oferă un rezervor de 1.600 ml, fiind suficient de mare spre a curăța imediat și eficient cavitatea bucală a membrilor familiei. Este destinat și pentru igienizarea spațiilor din jurul protezelor, coroanelor, și nu numai. Ni se oferă chiar și un buton de pauză, buton prezent chiar pe manerul aparatului Dr Mayer WT5000.

Spuneam la început că odată cu aparatul mai primiți și un pachet mare cu multiple acccesorii, în total 8 vârfuri venind la pachet cu irigatorul bucal. Avem 4 capete standard destinate uzului de zi cu zi, 1 vârf destinat irigării adânci, 1 vârf spre a masa ușor gingiile, 1 vârf pentru a curăța limba încărcată.

Datorită raportului calitate/pret putem spune că Dr Mayer WT5000 este unul din cele mai bune irigatoare bucale, deoarece pentru doar 260 lei cât costă acum, am putea renunța la mersul regulat la dentist întrucât prin folosirea regulată a acestui aparat, tartrul va fi doar o amintire neplăcută.

9.5 Total Score
Dr. Mayer WT5000 - cel mai bun raport calitate-preț

Sunt foarte multe modele pentru duș bucal dar majoritatea au un preț de peste 400 lei, astfel că am desemnat aparatul Dr. Mayer WT5000 drept cel mai bun duș bucal pe care îl putem cumpăra cu bani puțini.

Ne-am bucura să aflăm părerea ta despre acest produs

Leave a reply

10 + 6 =

Shopping cart