De ce să-ți faci site pentru business-ul tău

xpnet site

Sunt sigur că există multe business-uri care se dezvoltă foarte bine live, prin recomandări și abia fac față cu solicitările. Dacă este și cazul tău, ce îți garantează că peste 1-2 ani va fi la fel?

Totul este într-o continuă schimbare, și una chiar una foarte rapidă. S-ar putea ca peste 1 an să apară un concurent puternic cu o ofertă mai bună și atunci vei fi nevoit să vii cu ceva nou în business-ul tău.

Din proprie experiență vă mărturisesc că am trăit momentul când mi-aș fi dorit să fi avut planul B. De aceea vă sfătuiesc să pășiți în lumea internetului, să vă căutați un domeniu și să vă faceți un site.

Chiar dacă nu vă ocupați de el cu promovare, SEO, etc. faceți-vă site și lăsați-l să prindă vechime. Găzduirea la site și domeniul nu vă costă mai mult de 15 euro pe an.

La cel mai recent Google search update din martie 2019, multe din site-urile cu vechime au fost favorizate în căutări față de site-urile noi.

Acum înțelegeți de ce vă recomand cât mai repede un site? Sunt o mulțime de firme de webdesign cu prețuri accesibile, nu vă trebuie ceva sofisticat.

XPNET oferă pachete complete găzduire+domeniu+creare site la prețuri foarte avantajoase și beneficiați de consultanță gratuită.

Încercați să fiți cu un pas înaintea celorlalți, chiar dacă acum vă merge foarte bine, business-urile care au rezistat o viață au fost conduse de oameni cu viziune.

Ne-am bucura să aflăm părerea ta despre acest produs

Leave a reply

8 + 18 =

Shopping cart