Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Daewoo DSB-F1288ELH-VK, A++, 12.000 BTU, instalare gratuită+Kit de montaj

Daewoo DSB-F1288ELH-VK reprezintă alegerea ideală dacă nu mai doriți să pierdeți foarte mult timp cu găsirea unei firme de instalare.

Așadar un mare avantaj pe care trebuie să îl luaţi în considerare este faptul că montajul este asigurat gratuit de către Depanero în maxim 10 zile lucrătoare de la momentul înregistrării solicitării la Call Center Depanero.

Pe de altă parte dacă doriți să fiți stăpâni pe situație fără ca să așteptați 10 zile, atunci puteți găsi aparate de aer condiționat pe la 1400 lei, iar montajul este undeva la 450 lei.

Ca și preț total ajungeti tot cam cât ați da pe un Daewoo DSB-F1288ELH-VK, adică 1900 lei cât este prețul la momentul redactării acestui review.

Așadar alternative cel puțin la fel de bune ar fi VORTEX A1218FJBKW pe care îl găsiți AICI sau BEKO BPEU 120 / BPEU 121 pe care îl găsiți AICI.
Daewoo DSB-F1288ELH-VK

Daewoo DSB-F1288ELH-VK – Vezi aici cel mai bun preț

Design:

Acest aparat are un aspect plăcut la vedere, remarcându-se prin display-ul ascuns ce dă o notă de discreţie aparatului. Astfel aparatul se potriveşte a fi plasat în orice încăpere.

Eficienţă:

Un aspect important al aparatului de aer condiţionat Daewoo DSB-F1288ELH-VK este eficienţa energetică crescută. Mai exact acesta oferă, printr-un consum mic de energie, o capacitate ridicată de răcire/încălzire.

Datorită tehnologiei inverter eco cu care este înzestrat aces aparat va economisită multă energie, iar dvs. veţi beneficia de confortul dorit. Toate acestea sunt posibile datorită compresorului cu inverter eco ce are capacitatea variaibilă.

Trebuie remarcat faptul că aparatul Daewoo DSB-F1288ELH-VK are un nivel de zgomot de 26 dB ceea ce face acest aparat silenţios încât veţi uita că funcţionează.

Suprafaţa acoperită:

Daewoo DSB-F1288ELH-VK poate răci eficient o suprafaţă de 23 m2 datorită capacităţii de 12.000 BTU cu un consum optim de energie. Bineînţeles că aceasta poate varia în funcţie de poziţionarea camerei și de zona geografică.

Funcţii:

Funcţia „Turbo” asigură răcirea sau încălzirea rapidă a încăperii. Va răci aerul, dacă este setat pe răcire, până la 16 °C, iar dacă este setat pe încălzire va încălzi aerul până la 31 °C.

În cazul unei pane de curent sau a altor cauze ce pot împiedica ca aparatul să fie alimentat cu energie electrică, aparatul se va închide, iar când este realimentat va porni automat prin intermediul funcţiei „Auto Restart”.

Funcţia de temporizare ON/OFF este foarte utilă atunci când doriţi ca aparatul să pornească sau să se oprească la un moment stabilit de dvs.

Funcţia „Sleeping” este funcţia ce contribuie la somnul dumneavoastră, reglând temperatura aerului din încăpere în modul în care este setat: răcire/încălzire.

Acest proces se va încheia o dată cu închiderea după 10 ore a aparatului de aer condiţionat. În plus nu trebuie să vă îngrijoraţi de consumul de energie electrică deoarece în această funcţie este mică.

Funcţia „Dry” reprezintă încă o funcţie ce contribuie la confortul dvs., reducând umiditatea aerului.

Display-ul LED de pe unitatea internă a aparatului de aer condiţionat poate fi activată sau dezactivată cu ajutorul funcţiei „Display”.

Toate aceste funcţii sunt pot fi uşor folosite prin intermediul telecomenzii ce este inclusă în pachet.

Kit de instalare:

Spre deosebire de alte aparate de aer condiţionat, Daewoo DSB-F1288ELH-VK vine cu un kit de instalare. Acest lucru vă scuteşte de încă 100 lei cheltuiţi pe kit.

De asemenea, nu uitaţi de montajul gratuit de care beneficiaţi. Aceasta vă poate veni în ajutor în cazul în care nu vă pricepeţi la instalare.

Concluzie:

Daewoo DSB-F1288ELH-VK este alegerea potrivită dacă doriţi linişte şi confort. Acestea sunt posibile datorită numeroaselor funcţii speciale ale aparatului.

8.8 Scor total
Daewoo DSB-F1288ELH-VK - preț echilibrat

Daewoo DSB-F1288ELH-VK este ok dacă nu vă deranjează să așteptați 10 zile pentru instalare, altfel puteți găsi alternative la fel de bune ca și calitate-preț.

Design
9
Funcții
8
Consum
9
Preț
9
Ne-am bucura să aflăm părerea ta despre acest produs

Lasă un comentariu

8 − 4 =