Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Daewoo DSB-1202ELH-VKW cu montaj gratuit, Wi-Fi control, capacitate 12000BTU

Daewoo DSB-1202ELH-VKW este un aparat de aer condiționat ultra-modern cu numeroase funcții ce ridică nivelul de confort la proporții maxime.

Poate că la prima vedere un preț de 2200 lei pare puțin cam mult pentru un aparat de 12.000BTU dar marele avantaj este că acesta vine cu kit de instalare, plus montajul este asigurat gratuit prin intermediul firmei Depanero în maxim 10 zile lucrătoare de la momentul înregistrării la telefonul 0742 726 843.

Daewoo DSB-1202ELH-VKW – Vezi aici prețul actual

Astfel, din start economisiți peste 400 lei ceea ce duce prețul real al acestui aparat, undeva sub 1800 lei și să nu uităm faptul că Daewoo este un brand foarte bun.

Ca design, Daewoo DSB-1202ELH-VKW este de culoare albă, are un aspect modern, rafinat și suficient de discret pentru a nu atrage prea mult atenția, ceea ce se cere de fapt la un aparat de aer condiționat. La design contribuie și display-ul ascuns.

Unele dintre modurile de funcționare sunt următoarele: funcția de ventilație, de răcire/încălzire, Turbo, control WI-FI, dezumidificare, timer și restart.

Datorită tehnologiei pe Inverter, aparatul de aer condiționat Daewoo DSB-1202ELH-VKW reușește să atingă într-un timp foarte scurt condițiile climaterice setate și să le mențină fără a consuma multă energie.

Astfel, pe ciclurile lungi de câteva ore, se obține un randament mult mai mare față de aparatele cu sistem clasic.

Daewoo DSB-1202ELH-VKW poate să asigure și încălzirea locuinței în anotimpurile reci, cu condiția ca temperatura exterioară să fie cuprinsă între -15°C si +24°C.

Procesul de încălzire/răcire începe la 2-8 minute de la pornire. Capacitatea de răcire/încălzire este de 12.000 BTU, și de aceea aparatul de aer condiționat Daewoo DSB-1202ELH-VKW se recomandă locuințelor cu o suprafață de cel
mult 35mp.

Dacă aceste două funcții, de încălzire și răcire, sunt sezoniere datorită impactului direct asupra temperaturii, atunci funcțiile de ventilare și dezumidificare pot fi folosite pe tot parcursul anului, împrospătând aerul din încăpere și luptând eficient împotriva mucegaiului.

De asemenea, cu ajutorul funcției Automat, aparatul va realiza cel mai bun randament în ce privește consumul și temperatura.

Funcțiile timer și restart permit funcționarea aparatului la intervale presetate de timp și reluarea automată a activității după ultimile setări în cazul unor pene de curent sau a unor
deconectări involuntare.

Controlul aparatului Daewoo DSB-1202ELH-VKW poate fi realizat prin intermediul telecomenzii care vine la pachet cu produsul sau prin WI-FI, ceea ce permite controlul tuturor funcțiilor aparatului cu ajutorul unui smartphone chiar și atunci când nu suntem acasă.

Aplicația pentru smartphone este disponibilă pentru sistemele Android și IOS. Aparatul este dotat și cu funcția Turbo pentru a încălzi și răci camera mai rapid, funcția Sleep care menține constantă temperatura camerei sau o modifică într-un ritm foarte scăzut pentru a asigura un somn liniștit pe timp de noapte și funcția I Feel care
înregistrează pe telecomandă care este temperatura în încăpere.

Prețul este de aproximativ 2300 de lei și este unul dintre cele mai bune aparate de aer condiționat moderne, capabil să facă față condițiilor caniculare. În preț este inclus și kitul de instalare.

În concluzie, Daewoo DSB-F1201ELH-VKW Inverter se dovedeşte a fi un aparat de aer condiționat cu înalt nivel funcțional și estetic.

Cu o capacitate bună de modificare a temperaturii și a numeroaselor sale funcții, acesta asigură rapid un excelent nivel de confort în încăperile de dimensiuni medii. Vă dorim să vă bucurați de el.

9 Scor total
Daewoo DSB-F1201ELH-VKW merită achiziționat!

Daewoo DSB-F1201ELH-VKW ne oferă un raport calitate-preț foarte bun și ca urmare vi-l recomandăm cu toată încrederea!

Design
9
Funcții
9.5
Consum
9.5
Preț
9
Ne-am bucura să aflăm părerea ta despre acest produs

Lasă un comentariu

7 + 9 =