Clean Air Optima CA603new umidificator cu functie de purificare, difuzor aroma, 300ml/h

519,00 Lei 679,00 Lei
Offer profitshare.ro
Last update was on: 20 mai 2024 13:05

Clean Air Optima CA603new reprezinta un umidificator de aer si un purificator ideal pentru cei preocupati de aerul pe care il respira in casa. Este un aparat multifunctional cu o multime de caracteristici pe care ti le vom prezenta in cele ce urmeaza.

Clean Air Optima CA603new este un umidificator modern si silentios, extrem de compact, conceput pentru locuinte de pana la 45m². In plus, acest aparat se poate folosi fara probleme si pe post de aparat pentru aromaterapie, putand dispersa arome in incaperea in care este asezat.

Functii

Clean Air Optima CA603new este un model care se poate folosi cam peste tot, fie in birou, in dormitor sau intr-un restaurant. Dispune de mai multe functii.

In primul si in primul rand, functioneaza ca un umidificator de aer cu un higrometru integrat care masoara umiditatea din incaperea in care se afla.

Utilizatorul poate seta nivelul de umiditate dorit, de la 45 la 75%. Specialistii recomanda ca pe timp de noapte umiditatea sa fie putin mai ridicata, in special in sezonul rece.

Dupa setarea procentului de umiditate dorit, aparatul va detecta de fiecare data cand umiditatea va scadea sub pragul setat de utilizator si va porni singur pentru a oferi nivelul optim de umiditate.

O alta functie oferita de Clean Air Optima CA603new este cea de purificare a aerului din incapere. In acest sens, este dotat cu un filtru care capteaza particulele de apa sa vibreze.

Clean Air Optima CA603new este dotat cu un filtru ceramic nano silver foarte usor de curatat. Pentru a-l curata tot ce trebuie sa faci este sa folosesti apa si otet si filtrul va fi ca nou.

Pentru a fi mai eficient, Clean Air Optima CA603new este dotat cu un timer si cu o telecomanda. Acest timer poate fi setat intre 1 si 10 ore.

In cazul in care esti plecat de acasa dar iti doresti sa te intorci intr-o casa cu aer curat si cu o umiditate la cel mai potrivit nivel, tot ce trebuie sa faci este sa setezi acest timer, durata caruia vrei ca acesta sa functioneze in lipsa ta.

Setarea timer-ului este una deosebit de usoara datorita display-ului digital al umidificatorului. Tot pe acest display se va putea citi temperatura din camera masurata de catre higrostat precum si umiditatea setata.

Clean Air Optima CA603new consuma doar 38 de watti si cantareste 4 kilograme ceea ce il face usor de deplasat dintr-o incapere in alta. Dispune de o capacitate de ionizare cu scopul de a creste dimensiunea particulelor care urmeaza sa fue captate de catre filtru si poate functiona pe post de difuzor de aroma.

In momentul in care nu mai are apa, umidificatorul se va opri automat. O masura de protectie eficienta, pentru ca umidificatorul sa nu se supraincalzeasca.

Concluzie

Clean Air Optima CA603new se numara printre cele mai eficiente si avansate umidificatoare existente la momentul de fata pe piata. Dispune de functii avansate precum sistemul avansat de filtrare si aromaterapia. In plus, raportul calitate/pret este unul excelent.

9.5 Total Score
Clean Air Optima CA603new

Clean Air Optima CA603new ne ofera un pret bun avand in vedere ca are si functie de purificarea aerului.

Ne-am bucura să aflăm părerea ta despre acest produs

Leave a reply

8 + 4 =

Shopping cart