Cel mai bun uscător de păr – Philips HP8233/00

Când sunteți în căutarea unor produse destinate îngrijirii personale, trebuie să aveți în evidență unul din cei mai puternici competitori pentru granzii ce reprezintă aceste produse, evident Philips. Aceștia realizează unele din cele mai bune produse de îngrijire și electrocasnice, chiar și acest uscător de păr, Philips HP8233/00 căci despre el este vorba, putem spune ca este cel mai bun uscător de păr.

Pentru început, trebuie să specificam că prețul său este remarcabil de scăzut, în jurul a puțin peste 150 lei, feedback-urile primite fiind unele pozitive. Producătorul olandez își demonstrează încă o dată poziția de leader prin raportul calitate-preț foarte bun. Competiția este una continuă, însă acesta este cu siguranță cel mai bun uscător de păr.

Philips HP8233/00 poate oferi un confort optim, mulțumită funcțiilor sale noi, ce au ca scop oferirea unui păr cât mai frumos, uscarea fiind una pefectă, neavând vreun efect negativ asupra părului, precum ardere sau alte probleme ce ar putea pune în primejdie culoarea naturală a părului.
cel mai bun uscator de par - Philips HP8233/00

Philips HP8233/00 – Vezi aici prețul actual

Orice femeie își dorește un volum frumos al părului după un dus. Philips HP8233/00 va face asta fară nicio problemă, puterea ce o atinge uscătorul de păr fiind de 2200 W, fiind capabil să ofere suficientă putere spre a optimiza din timpul de uscare al părului, evident volumul fiind unul mai mare.

Cu ajutorului funcției ThermoProtect părul se va usca imediat și la o temperatură mai scazută, funcție care prin intermediul capului de coafare poate susține uscarea într-un timp cât mai scump. Dacă tot a venit vorba de tehnologii, să specificăm și de Ionic Care sau TurboBoost, care pe lângă uscarea parului oferă și un ușor tratament termic.

Iar, dacă atunci când căutați cel mai bun uscător de păr vă uitați și la aspectul exterior al aparatului, Philips HP8233/00 este un uscător arătos, însă destinat în special persoanelor de sex feminnin datorită culorilor, o combinație de violet cu negru.

De asemenea liniile uscătorului sunt unele elegante, chiar și forma puțin alungită de la gura uscătorului fiind una interesantă și bine realizată, aș putea spune aerodinamică încât aerul cald să fie cât mai bine dirijat. Nu știți unde îl puteți după uscarea părului?

Uscătorul de par Philips HP8233/00 este foarte compact, și se poate așeza aproape oriunde doriți mai ales că acesta oferă și un sistem de prindere la baza mânerului încât să-l puteți atârna chiar și în baie pe un cuier. Fără urmă de îndoială dacă privim toate aspectele, Philips HP8233/00 este în prezent cel mai bun uscător de păr

10 Total Score
Cel mai bun uscător de păr – Philips HP8233/00

În raport cu prețul, cel mai bun uscător de păr este cu siguranță Philips HP8233/00. Nu doar noi spunem asta, ci și o mulțime de clienți care l-au achiziționat și i-au oferit feedback-uri foarte bune.

Ne-am bucura să aflăm părerea ta despre acest produs

Leave a reply

seventeen − ten =

Shopping cart