Cel mai bun epilator de la Philips

Vremea deja începe sa se încălzească, și în foarte scurt timp domnișoarele vor începe sa adopte ținute ceva mai lejere, atât fuste, rochii cât și pantaloni scurți sau alte haine subțiri, pe care cu siguranță atât noi, bărbații, cât și ele au așteptat să le poarte.

Nu are rost să mergeți pe încercate și să cumpărați un epilator care mai apoi să vă dezamăgească, astfel mai bine faceți un efort în plus, pentru a vă cumpăra cel mai bun epilator, pe care să îl și folosiți, nu doar să rămână undeva într-un sertar. Trebuie avut în vedere faptul că un epilator bun își va amortiza prețul în 1-2 ani, plus timpul pe care îl economisiți și confortul epilării acasă, în fața televizorului.

Evident, acestea nu trebuiesc purtate fără a avea niște picioare cât mai bine epilate, iar dacă nu ai avut timp de a te duce la salon, astăzi o să îți vorbim despre două din cele mai bune epilatoare de pe piață. Cel mai bun epilator dintre cele mai accesibile este de la Philips, model denumit SatinPerfect HP6581/00, un epilator ce ne oferă un raport calitate-preț excepțional, multiple accesorii si nu numai.
Philips SatinPerfect HP6581/00

Philips SatinPerfect HP6581/00 – Vezi aici prețul actual

Cu siguranță rezultatele obținute vor fi cele dorite, și odată cu achiziționarea acestui epilator nu vei mai avea nevoie de mersul la salon pentru epilare, deoarece acest epilator își face treaba în orice zonă, de la picioare si până în zona inghinală.

Epilatorul funcționează cu ajutorul acumulatorului său, având la dispoziție nici mai mult nici mai puțin de 32 de discuri pentru epilare, discuri ce vor putea să îndeparteze părul fără durere, în timp ce discurile ceramice au ca scop smulgerea din rădăcina a firelor de păr, putând sa ne lase chiar și fără acei ioni de argint.

Avem două viteze la epilatorul Philips SatinPerfect HP6581/00, o treaptă dedicata epilarii delicată și o treaptă pentru o epilare eficientă cu un sistem de iluminare de tip „Opti-Light”, acesta putând sa scoată în evidență chiar și cele mai mici fire de păr, iar cu ajutorului funcției speciale Wet & Dry epilatorul va putea fi folosit atât pe pielea umedă cât și pe uscat.

În ceea ce ține de accesorii, cel mai bun epilator din gama SatinPerfect sosește cu: husă, cap de radere, cap pentru zone sensibile și cu un alt epilator, mai mic, cu o precizie bună, și toate acestea pentru prețul de doar 460 de lei, semn că olandezii pun din nou preț pe raportul specificații-preț al produselor sale.

Pentru zonele ceva mai delicate ale corpului, de exemplu zona inghinală, ni se pune la dispoziție un epilator de dimensiuni ceva mai reduse, ce ajută la extragerea firelor nedorite de păr fără durere, și cu o rapiditate sporită.

Probabil niciunei persoane de sex feminin și nu numai, nu îi face plăcere să se ducă la salon pentru a se epila în zona inghinală, și probabil tocmai de aceea cei de la Philips s-au gândit să realizeze un aparat ceva mai mic, și nu va mai fi nevoie să treci prin senzația neplacută de a-ți arăta zonele intime în fața unei alte persoane pe care nu o cunoști.

Un alt element dedicat zonelor mai greu accesibile este și capul de ras, acesta ținând liniile zonei axilare sau inghinale spre a rade cât mai eficient părul din acea zonă, având la dispoziție chiar și un pieptene pentru epilarea firelor ceva mai lungi.

Philips SatinPerfect HP6581/00 este doar o variantă pentru cel mai bun epilator la un preț accesibil, însă există la capitolul epilatoare scumpe cel mai bun epilator este tot de la Philips, denumit Philips Lumea IPL SC2009/00.
Philips Lumea IPL SC2009/00

Philips Lumea IPL SC2009/00 – Vezi aici prețul actual

După cum spune și denumirea, ni se oferă tehnologie de tip IPL, o tehnologie ce se folosește și în multe saloane profesioniste, iată că acum această tehnologie premium poate fi și în casele dumneavoastră datorită acestui epilator. Această tehnologie inhibă creșterea părului datorită aplicării unor pulsații de lumină pe păr.

Lumina va putea fi absorbită de melanină, urmând ca mai apoi să fie transformată în energie, urmând ca energia luminoasă să ajungă în rădăcina firului de păr. Philips Lumea IPL SC2009/00 vine la pachet cu câteva accesorii speciale, unul din acestea având ca scop îndepărtarea părului din zona inghinală, epilatorul având o putere ceva mai ridicată în acea zonă, deoarece firul de păr este ceva mai gros decât în zona picioarelor.

Ni se oferă și un accesoriu spre a îndepărta părul din zona feței, beneficiind de un filtru al luminii conceput spre a utiliza fără probleme aparatul și în zona buzelor, bărbiei sau a perciunilor. Un al treilea accesoriu are ca scop îndepărtarea părului de pe o suprafață ceva mai mare, în jur de 4 centimetri pătrați, astfel urmând să îndepărtați parul de pe picioare în numai 15 minute.

Așadar dacă bugetul vă permite, Philips Lumea IPL SC2009/00 este cu siguranță cel mai bun epilator ce o să vă scape atât de durerea epilării cât și mersul la saloanele specializate, iar dacă stăm să ne gândim cât costă un epilat la salon, prețul acestui epilator se va amortiza încă din perioada garanției.

9.5 Total Score
Cel mai bun epilator de la Philips

Deși mereu apar produse noi, rămân la concluzia că în ceea ce privește cel mai bun epilator, este cel de la Philips.

Ne-am bucura să aflăm părerea ta despre acest produs

Leave a reply

three + nine =