Cea mai bună placă de păr – Remington S9500

Căutați cea mai bună placă de păr? Ținând cont de raportul calitate-preț, putem spune că Remington S9500 este cea mai bună placă de păr și în cele ce urmează o să vă dați seama că nu sunt doar vorbe goale ci confirmarea vine din partea clienților care au cumpărat-o într-un număr foarte mare și au oferit cele mai multe feedback-uri și cele mai mari note de apreciere.

Cu siguranță a fost un moment când nu ai avut niciun chef să te duci la coafor spre a-ți îndrepta părul. Având la dispoziție cea mai bună placă de păr îți poți face coafura să arate într-un mare fel, scutindu-te astfel de niște bani și de timpul pierdut pe la coafor.

Această placă beneficiază de un înveliș ceramic, având extract de perle, încât părul să aibă mereu un aspect îngrijit. Nu chiar toate plăcile de întins părul pot realiza acest lucru, dar Remington S9500 își face treaba fără probleme, punându-ți în valoare părul. Singurul lucru de care trebuie să beneficiezi tu, este îndemânarea.
cea mai buna placa de par

Remington S9500 – Vezi aici prețul actual

O să te atragă încă de la prima coafură realizată, datorită preciziei și usurinței cu care se manevrează. Placa de întins par ne oferă chiar și un aspect bine realizat, elegant, fiind o placa subtire ce sosește într-un plic, plic în care o vei putea tine după o utilizare.

În același pachet, producătorul ne oferă și o husă spre a proteja placa Remington S9500 de zgârieturi sau alte elemente ce ar putea strica din designul frumos al plăcii. Ai posibilitatea de a-ți regla manual temperatura plăcii, aceasta fiind cuprinsă între 150 și 235 grade, fiind nevoie de doar 10 secunde pentru a se încalzi, având la bază tehnologia hot Boost.

Plăcile ce beneficiază de această tehnologie se disting cu ușurință datorită faptului că sunt un pic mai lungi decât modelele clasice, spre a întinde părul cu o ușurință mai sporită.

Avem și un mic afișaj digital situat pe această placă, afișaj ce ne permite să vedem temperatura la care este încălzită placa, nemaifiind nevoie să o atingi ușor după ce aceasta s-a încălzit pentru a-ți da seama dacă este sau nu temperatura optimă pentru parul tău.

Placa de întins părul, Remington S9500 beneficiază de un preț foarte bun ținând cont și specificațiile sale, undeva în jurul a 200 de lei, în timp ce, garanția este de 2 ani, unele magazine oferind și posibilitatea de extra-garantie, bineînțeles contra unei sume de bani. Toate aceste aspecte duc la concluzia clară că Remington S9500 este cea mai bună placă de păr.

10 Total Score
Cea mai bună placă de păr - Remington S9500

Ținând seama în primul rând de raportul calitate-preț cu siguranță cea mai bună placă de păr este Remington S9500.

Ne-am bucura să aflăm părerea ta despre acest produs

Leave a reply

4 × two =