Cea mai bună periuță de dinți – Oral-B Vitality D12-513-3D White

Conform studiilor realizate se pare că țara noastră nu stă tocmai ok la capitolul spălat pe dinți, semn că nu toată lumea se preocupă zilnic de îngrijirea dinților și implicit a respirației. Bineînțeles, există și persoane ce nu beneficiază de condiții, iar spălarea sau alte lucruri ce țin de îngrijirea corporala ar putea fi un „moft”, însă, majoritatea participanților la studiu au declarat că de multe ori nu se spală în fiecare zi pe dinți din cauza programului încărcat.

De altfel, există și un punct bun, și anume că vizitele la medicul stomatolog s-au înmulțit, semn că totuși dacă nu se ocupă de spălarea și curățirea dinților, lumea mai are grija să își trateze un dinte, o carie, sau să realizeze un detartraj. Tartul sau ”piatra” este probabil cel mai inestetic lucru al dinților exceptând gura cu dinții puțin strâmbi, deoarece s-a constatat că tot mai mulți pacienți au niște dinți puțin strâmbi sau poziționați incorect.

Din puncul meu de vedere, pentru persoanele cu un program foarte încărcat și ținând cont de raportul calitate-preț, cea mai bună periuță de dinți este Oral-B Vitality D12-513-3D White, o periuță electrică, cu multiple funcții ce au ca scop o curațire cât mai bună și eficientă a dinților.
cea mai buna periuta de dinti

Oral-B Vitality D12-513-3D White – Vezi aici prețul actual

S-a constatat de către clienți că cea mai bună periuță de dinți pe această categorie de preț este chiar cea de care am amintit mai sus după ce foarte multă lume și-a comandat-o, feedback-uriile oferite fiind în proportie de peste 85% pozitive, deci nu ne hazardăm când spunem ca Oral-B Vitality D12-513-3D White este cea mai bună periuta de dinți.

Această periuță de dinți are ca scop oferirea unui plus de luciu al dinților, și când spunem luciu ne referim la culoarea dinților, aceștia fiind cu mult mai albi față de atunci când folosim o periuță de dinți manuală. Capul periuței se pliază perfect pe dinte, spre a îndepărta petele și plăcile bacteriene de pe fiecare dinte, oferindu-ne chiar și rotații 2D spre o îndepărtare cât mai eficientă a „resturilor”.

Chiar dacă avem un cap ce se pliază perfect pe dinte, nu ni se oferă o rotire agresivă sau un material agresiv spre a nu răni gingiile sau dinții. Și, dacă tot a venit vorba de gingii, aceasta periuță se poate folosi cu succes și de cei cu probleme la gingii, având o funcție specială pentru gingii. Periuța își poate schimba capul în funcție de cei ce o folosesc, având chiar și un mod pentru copii pe cea mai bună periuță de dinți.

Capătul „Precision Clean” oferă o duritate mai mare a periuței cu tartrul și o blandețe desăvârșită cu gingiile. „Sensitive” ne oferă o atenție sporită curățeniei dinților, și o curațire elegantă și ușoară a gingiilor. „3D White” are ca scop o albire rapidă a dinților, aceștia ajungând la un alb natural în doua săptămâni.

„Trizone” are ca scop pătrunderea cât mai adancă în spațiile dintre dinți, spre a elimina toate resturile. Modul „Kids”, este bineînțeles destinat copiilor, oferindu-ne o curățare ușoară atât a dinților, cât și a gingiilor.

Majoritatea care au folosit o periuță de dinți electrică, nu s-au mai întors la cea manuală, datorită senzației de curațenie profundă oferita de periajul automat. Având în vedere că vine cu acumulator integrat și stand de încărcare, la un preț de aproximativ 90 lei putem trage concluzia clară că Oral-B Vitality D12-513-3D White este cea mai bună periuță de dinți din gama sa de preț. Aceasta poate fi achiziționată de AICI.

10 Total Score
Cea mai bună periuță de dinți

Cea mai bună periuță de dinți este cea care vi se potrivește cel mai bine, dar în primul rând vă recomand să fie cu încărcare pe inducție pentru a nu pierde timp cu încărcarea acumulatorilor.

Ne-am bucura să aflăm părerea ta despre acest produs

Leave a reply

4 × 3 =