Cea mai bună mașină de spălat

Spălatul rufelor sau al vaselor implică timp pierdut, risipă suplimentară de apă și detergent și în plus de asta nu este o treabă tocmai plăcută pentru marea majoritate, așadar în acest articol am ales pentru dumneavoastră atât cea mai bună mașină de spălat rufe cât și cea mai bună mașină de spălat vase dintr-o gamă de preț accesibilă.

Cea mai bună mașina de spălat este greu de ales, deoarece trebuie să ținem cont de câteva criterii esentiale, de suma de bani de care depindem și performanțele dorite la noua mașină de spălat.

Evident, pentru orice categorie de preț există o cea mai bună mașină de spălat, însă acum o să vă prezentam două modele excelente din toate punctele de vedere (preț, funcții, performanță, calificative foarte pozitive de la clienți).

1. Cea mai bună mașină de spălat rufe

Evident la capitolul cea mai bună mașină de spălat rufe avem un Samsung cu tehnologie Eco Bubble, astfel că după cum se poate observa, Samsung nu este lider doar pe piața IT, ci și în ceea ce ține de unele electrocasnice. Cam atât cu vorbăria, și să trecem la cea mai bună mașina de spălat rufe.

Samsung Eco Bubble WF8EF5E0W4W/LE este o mașină cu o capacitate de 8 kilograme, mai mult decât întâlnim la majoritatea mașinilor de spălat, astfel că putem spăla lejer într-o singură tură toate rufele ce s-au acumulat de-a lungu unei săptămâni fără să fie nevoie să le „inghesuim” așa cum de multe ori se poate întâmpla când folosim o mașină de spălat de mici dimensiuni.

Înghesuirea rufelor nu este un lucru recomandat deoarece după ceva timp ne vom întreba de ce mașina noastră de spălat rufe nu mai funcționează la aceeași capacitate și nu mai dă același randament și în plus de asta rufele nu se vor spăla și clăti foarte bine.
cea mai buna masina de spalat Samsung Eco Bubble WF8EF5E0W4W

Samsung Eco Bubble WF8EF5E0W4W/LE – Vezi aici prețul actual

Avem 1.400 rotatii pe minut, o viteză destul de bună de centrifugare, în timp ce clasa energetică a celei mai bune mașini de spălat rufe este A+++, deci vom avea un consum de energie cu mult redus față de o mașină de spălat din vechile generații. De multe ori probabil ați fost într-o cafenea unde fumul se impregnează rapid chiar și în geaca favorită pe care a doua zi poate doriți să o purtați la servici.

Cu ajutorul noului program care durează doar 15 minute, vom putea adăuga repede haina la mașina de spălat rufe și aceasta va fi fresh, ca nouă în numai câteva ore, evident având în vedere și perioada de timp în care haina dumneavoastră va sta pe uscător.

Samsung Eco Bubble WF8EF5E0, nu este chiar o mașină oarecare, beneficiind de o tehnologie avansată, ce ne va aduce la cunoștință toate micile erori și defecte ce vor apărea la mașina de spălat, pe smartphone-ul nostru, fiindu-ne în același timp oferite soluții spre a rezolva problemele aparute în timp, evident.

Numele mașinii de spălat rufe nu ne duce cu gândul la prea multe, singurul lucru ce îl putem deduce fiind „Eco Bubble”, o nouă tehnologie ce are ca scop, formarea unor bule prin injectarea în același timp de apă și aer, lucru ce ajută la dizolvarea rapidă a detergentului și pătrunderea rapidă a acestuia în țesătura hainelor, hainele fiind spălate în cele mai optime condiții. În acest fel clătirea hainelor se realizează mult mai ușor și nu veți avea surpriza de a găsi detergent pe haine.

Samsung Eco Bubble WF8EF5E0W4W/LE este o mașina interesantă chiar și din punct de vedere al aspectului foarte modern, butonul ce are scopul de a reda programele mașinii de spălat fiind situat pe centrul mașinii, având chiar și un mic ecran LED, acolo fiindu-ne afișate informațiile necesare, precum timpul rămas până la terminarea programului de spălat, ce program de spălat rulează, și nu numai.

Probabil vă gândeați că fiind cea mai bună mașină de spălat rufe are un preț exagerat și nu vi-o puteți permite. Cu o mică ”investiție” de doar 1.500 lei vă puteți achiziționa cea mai bună mașina de rufe, evident cea despre care v-am vorbit mai sus. Decât să vă cumpărați o mașină de spălat mai ieftină care să nu vă mulțumească, mai bine faceți un efort în plus, ori dacă bugetul actual nu vă permite puteți apela la un card de cumpărături prin intermediul căruia să o cumpărați în rate fără dobândă.

2. Cea mai bună mașină de spălat vase

Evident, acum urmează să vă prezentăm și cea mai bună mașină de spălat vase, fiind vorba despre o mașină produsă de Whirlpool ADG 301, acest producător dominând de ceva vreme piața mașinilor de spălat vase. Probabil atunci când le spui prietenilor ca îți vei achiziționa cea mai bună mașina de spălat vase, aceștia vor considera că este doar un moft, și că vasele pot fi spălate mai bine la mână.
cea mai buna masina de spalat Whirlpool ADG 301

Whirlpool ADG 301 – Vezi aici prețul actual

Însă trebuie luat în calcul că o mașină de spălat vase este capabilă să economisească atât detergent cât și cantitatea de apă pe care o consumăm în mod normal atunci când spălăm la mână. Whirlpool ADG 301 este o mașină de spălat vase îcorporabilă, deci aceasta poate fi ”ascunsă” cu foarte mare ușurință în mobila de bucătărie, iar dimensiunile reduse facilitează acest lucru.

Aspectul este unul interesant, modern, în totalitate albă, alb ce ne inspiră cât de curate vor fi vasele după spălare. Avem și un panou LED ce ne oferă toate informațiile legate de programul de funcționare, cea mai bună mașina de spălat vase spunându-ne chiar și cât timp mai avem până vasele vor fi gata, dar și temperatura la care sunt spălate.

Probabil multă lume ce beneficiază de o mașina de spălat vase, este îngrijorată de un mare consum la energie, însă mașina Whirlpool ADG 301 face parte din clasa energetică A+, astfel că oferă un consum redus de energie aproximat de producător la puțin peste 200 KW/an, însemnând undeva la 100 și ceva de lei în fiecare an.

Gandindu-ne la aspectul, consumul, specificațiile și prețul actual accesibil putem spune cu încredere că Whirlpool ADG 301 este cu siguranță cea mai bună mașină de spălat vase.

9.5 Total Score
Cea mai bună mașină de spălat

Cea mai bună mașină de spălat este cea cu funcții de ultimă generație, preț accesibil și să fie fiabilă.

Ne-am bucura să aflăm părerea ta despre acest produs

Leave a reply

five × 2 =