Cea mai bună centrală termică

Este greu să alegi cea mai bună centrală termică între atâtea zeci sau poate sute de modele, însă, noi vă vom sugera cea mai bună centrală ținând cont de cel mai important aspect ce ține de decizia generală de cumpărare și anume raportul calitate-preț. Este vorba despre o centrala Ariston Care Premium 24 EU, care după cum spune și numele, se promite a fi una premium, iar în continuare vom vedea dacă este sau nu pe măsura așteptărilor.

Tendința de cumpărare este întotdeauna în funcție de calitate-preț, fapt pentru care cele mai cumpărate produse sunt cele cu preț mediu care să aibă și o calitate pe măsura așteptării, din punct de vedere al aspectului, specificațiilor și fiabilității.

Tocmai de aceea am ales cea mai bună centrală ca fiind Ariston Care Premium 24 EU, aceasta încadrându-se perfect în tiparul enunțat mai sus, astfel că beneficiem de performanțe peste medie, la un preț mai mult decât accesibil.
cea mai buna centrala

Ariston Care Premium 24 EU – Vezi aici prețul actual

Producătorul ne specifică încă de la început ca ni se oferă o tehnologie ecologică, fiind vorba de o centrală în condensare, tehnologie ce începe să înlocuiască treptat vechile centrale cu randament scăzut. Aceasta tehnologie presupune reducerea consumului de gaz cu 35%, făcând referire la o centrala clasică, acest lucru ducând o reducere semnificativă a cheltuielilor la factura de gaze.

Deci, în primul rând când discutăm de cea mai bună centrală indiferent că este vorba de montarea ei la apartament sau casă, aceasta să fie în condensare, deoarece este singura metoda de a economisi ceva bani la factura, și evident datorită reducerii consumului de gaz, se reduce și impactul asupra mediului, ceea ce presupune reducerea cu până la 75% a emisiilor CO și Nox.

Așadar cu ajutorul celei mai bune centrale termice poți reduce și ceva din factura la gaze, dar și să menții impactul asupra mediului la un nivel cât mai scăzut.

Mereu Ariston a îmbinat cu succes confortul cu eficiența, fiind probabil cei mai importanți și mai căutați pioni la orice produs cumpărat. Ca să vă facem o idee despre centralele Ariston, aceasta sunt supuse a 155 de teste aprige care să verifice calitatea și confortul

Se pare că modelul Ariston Care Premium 24 EU a stat până la 11.000 de ore în laboratorul de teste, în condiții care mai de care mai grele de funcționare. Designul este și el unul premium, frumos realizat, cu un alb ce inspiră curățenie și nu numai, fiind un design produs de italieni, cu un ecran LCD ce ne oferă o utilizare avansată a centralei.

De regulă pentru a merge în regim condensat temperatura apei joacă un rol foarte important, deoarece după cum bine știm, condensul apare la diferențe de temperatura, iar în cazul centralei când există diferență de temperatura semnificativă între tur și retur, adică apa care iese din centrală și intră în calorifere, și cea care iese din calorifere și se întoarce în centrală.

Cu cât diferența de temperatura este mai mare cu atât centrala ne oferă un randament mai bun, și deci o economie mai mare de gaz. În acest scop trebuie știut că există sonde de temperatura ce se montează pe peretele exterior și astfel centrala va ajusta temperatura apei în funcție de temperatura de afară.

Astfel Ariston Care Premium 24 EU ne va oferi un confort sporit cu un consum minim, ceea ce la vechile centrale ar fi fost imposibil. Dacă aveți o centrală mai veche, și mai ales dacă locuiți la casă, unde consumul de gaz este semnificativ, sfatul meu este să vă achiziționați această centrală întrucât din economia la gaz veți amortiza investiția în doar câțiva ani.

10 Total Score
Cea mai bună centrală termică

Din punctul nostru de vedere cea mai bună centrală trebuie să aiba un randament foarte bun și să aibă un preț accesibil. În general centralele de la Ariston au aceste calități, iar noi am desemnat Ariston Care Premium 24 EU ca fiind cea mai bună centrală ținând seama de preț și randament.

Ne-am bucura să aflăm părerea ta despre acest produs

Leave a reply

five + twelve =

Shopping cart