Candy CBT6324/1X absorbtie 347m3/h, clasa E, 60cm

369,99 Lei 439,99 Lei
Offer profitshare.ro
Last update was on: 9 mai 2022 02:36

Candy CBT6324/1X este o hota telescopica incorporabila, polivalenta, simpla si performanta, dotata cu becuri cu o putere totala de 56W si doua viteze de aspirare. Este o hota performanta datorita filtrului de carbon inclus.

Design

Candy CBT6324/1X este discreta, aspiranta si practica. Este din inox, are 60 de centimetri si dotata cu doua viteze de aspirare pentru a tine la distanta mirosurile neplacute.

In plus, aceasta hota dispune de o discretie totala, incorporandu-se fara probleme in orice tip de mobilier. Dispare aproape complet in pozitie inchisa. Gratie progresului tehnic vei avea in bucataria ta o hota discreta si intotdeauna un aer curat.

La vedere ramane doar bara culisanta ceea ce vine cu un plus de design pentru orice bucatarie. In ceea ce priveste fiabilitatea, aceasta este excelenta. Hota beneficiaza de o garantie de doi ani ce poate fi extinsa pana la patru ani.

Distanta minima recomandata de specialisti pentru montare fata de plita electrica este de aproximativ 50 de centimetri si fata de o plita care functioneaza pe gaz metan este de 65cm.

Functii

Candy CBT6324/1X este dotata cu un sistem de evacuare sau de reciclare ceea ce inseamna ca utilizatorul nu mai trebuie sa isi faca probleme in ceea ce priveste aburii, fumul sau mirosurile neplacute care nu cruta nicio bucatarie. Datorita polivalentei de care se bucura aceasta hota Candy, poate functiona fie pentru evacuare, fie pentru reciclare.

Cele doua viteze de aspirare permit reglarea vitezei. Capacitatea de absorbtie este de pana la 347mc/h. Comenzile mecanice, ascunse in spatele hotei telescopice, permit activarea facila a tuturor functionalitatilor hotei.

Filtrul anti-mirosuri pe baza de carbon activ elimina eficient toate mirosurile neplacute. Iluminarea este pe baza de becuri LED si este puternica, hota fiind dotata cu doua lampi de cate 26W fiecare.

Filtrul din dotare detine avantajul de a putea fi spalat, este realizat dintr-un material metalic lavabil. Dimensiunile hotei sunt compacte ceea ce inseamna ca acest dispozitiv se poate amplasa in orice tip de mobilier de bucatarie, fara sa ocupe prea mult spatiu. Culoarea inox se intretine destul de usor, fara sa prezinte urme de grasime.

Candy CBT6324/1X are un nivel de zgomot relativ scazut, de 56dB oferind totodata performante superioare, un sistem de iluminare superioara si un filtru metalic lavabil usor de curatat si economic asta deoarece nu va mai trebui ca utilizatorul sa cumpere alte filtre pentru a-l inlocui.

Concluzie

Pentru cei aflati in cautarea unei hote performante si estetice totodata, Candy CBT6324/1X este alegerea ideala. Este o hota argintie a carei constructie permite incorporarea in mobila pentru ca vizibilitatea sa fie minima.

Modelul de fata este suficient de puternic pentru a fi instalat intr-o bucatarie cu o suprafata utila de maxim 10-11mp. Alegerea perfecta pentru toti cei care isi doresc o hota performanta care sa faca fata cu brio oricarei incercari in bucatarie.

Drept urmare, daca iti doresti o hota telescopica buna, care sa nu te dezamageasca inca de la prima utilizare, Candy CBT6324/1X este cea mai potrivita alegere.

9.3 Total Score
Candy CBT6324/1X

Candy CBT6324/1X este o hota incorporabila ieftina si buna, ce isi face treaba daca nu aveti foarte mari pretentii.

Design
9.5
Putere de absorbție
9
Consum de energie
9
Preț
9.5
Ne-am bucura să aflăm părerea ta despre acest produs

Leave a reply

19 − 16 =

Shopping cart