Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Bosch WAT28761BY 1400RPM, A+++, 9KG, silențioasă

3.099,99 Lei 3.687,99 Lei
Offer profitshare.ro
Ultima actualizare: 6 iunie 2019 22:25

Bosch WAT28761BY este este o mașină de spălat ideală pentru gospodăria familiei tale deoarece oferă o performanță maximă și eficieță crescută, la un preț foarte avantajos.

Grupul Bosh este un lider global, care oferă o expertiză extinsă în domeniile hardware, software, cât și servicii ideale pentru a oferi soluții complete de mobilitate și în tehnologia auto de asemenea.

Originea companiei este în Sttutgart, dar în cei 132 de ani a evoluat la nivel internațional, fiind prezentă în aproximativ 60 de țări.

Mașina de spălat Bosch WAT28761BY dispune de clasă A+++ un sistem Active Oxygen care oferă o igienizare optimă.

Montaj:

Bosch WAT28761BY dispune de racord flexibil pentru evacuare si de asemenea furtunul care se monteaza pe robinet cu filet.

Design:

Design-ul mașinei de spălat Bosch WAT28761BY este cochet, atractiv și se încadrează perfect în orice spațiu dedicat mașinii de spălat.

Culoarea alb îi conferă un aer de rafinament și lux, ce o face ideală chiar și în bucătării de tip bar.

Dimensiunile mașinii de spălat sunt de 59.8 cm lățime, 84.8 înălțime, 59 cm adâncime și o greutate de 72 de kg.

Datorită pereților laterali AntiVibration, mașina de spălat oferă mai multă stabilitate și mai putine vibrații, cât și un design aspectuos, în timp ce izolația reglează nivelul de zgomot, fiind și extrem de silențioasă.

Performanțe:

Bosch WAT28761BY este o mașină perfectă pentru că dispune de un sistema Active Oxygen prin care se optimizează igienizarea țesăturilor delicate care se spală la temperaturi scăzute de până la 20 grade C, iar aceasta cu ajutorul oxigenului activ.

Tehnologia Vario Drum generează un nivel de eficiență ridicată pentru spălarea și protecția țesăturilor cu ajutorul structurii speciale a tamburului. Structura sa în formă de picătură, cât și dimensiunea paletelor asigură o distribuție mai eficientă cu rezultate incredibile.

În plus, tehnologia Active Water Plus dispune de trei componente (reglajul automat continuu al încărcăturii, sistemul tambur și fluxul optimizat de apă), care ajută la reducerea considerabilă a consumului de apă, cât și spălarea și înmuierea hainelor mai rapid.

Funcții:

Prin programarea de 24 de ore de care dispune mașina de spălat Bosch WAT28761BY te poți bucura de mai multă libertate, astfel poți seta ori pornirii mașinii de spălat.

Prin sistemul VarioPerfect se generează o spălare mai rapidă ori mai economică cu rezultate ideale indiferent de programul ales, pentru toate tipurile de țesături. Mai mult decât atât, cu ajutorul funcțiilor SpeedPerfect și EcoPerfect se reduce timpul de spălare cu până la 65% și de consum de energie cu până la 50%.

De asemenea, mașina dispune de un sistema de reload care un îți mai permite să uți niciun articol vestimentar prin simpla apăsare a butonului de oprire și adăugând rufele uitate. Mașina apoi își va relua ciclul de spălare fără nicio problema.

Filtrare:

Bosch WAT28761BY dispune de filtru lavabil și ușor de scos pentru a fi putea spălat și pentru a îndepărta scamele care se adună.

Concluzie:

Mașina de spălat Bosch WAT28761BY este excelentă pentru familia ta și pentru a-ți ușura munca și a-ți oferi flexibilitatea în orar de care ai atâta nevoie. Prin economisirea energiei electrice și a apei se poate categorisi ca o mașină eficientă și care știe să își facă treaba.

9.3 Scor total
Bosch WAT28761BY

Bosch WAT28761BY este o mașină de spălat premium, silențioasă, cu multiple funcții și de asemenea foarte eficientă.

Funcții
9.5
Consum curent/apă
10
Preț
9.5
Ne-am bucura să aflăm părerea ta despre acest produs

Lasă un comentariu

five × four =