Bosch WAT28661BY, Clasa A+++, 9KG, 1400 RPM, senzor de greutate, silențioasă

2.899,99 Lei 3.899,99 Lei
Offer profitshare.ro
Last update was on: 7 octombrie 2021 16:57

Bosch WAT28661BY este este o mașină de spălat ultra-modernă, excelentă pentru spălarea rufelor familiei tale, având și un raport calitate-preț avantajos.

Grupul Bosh este un lider global, care oferă o expertiză extinsă în domeniile hardware, software, cât și servicii ideale pentru a oferi soluții complete de mobilitate și în tehnologia auto de asemenea.

Originea companiei este în Sttutgart, dar în cei 132 de ani a evoluat la nivel internațional, fiind prezentă în aproximativ 60 de țări. Mașina de spălat Bosch WAT28661BY dispune de clasă A++ și un Sistem i-Dos de o performanță deosebită.

Montaj:

Bosch WAT28661BY vine cu un racord flexibil pentru evacuarea apei si cu un furtun ce se racordeaza la un robinet de apa cu filet.

Design:

Design-ul mașinei de spălat Bosch WAT28661BY este rafinat, cochet, iar culoarea albă cu detalii gri-negru, cât și afișajul digital îi conferă un aer de eleganță și lux.

În ceea ce privește dimensiunile mașinii de spălat, acestea sunt de 59.8 cm lățime, 84.8 înălțime, 59 cm adâncime și o greutate de 71 de kg.

De asemnea, mașina de spălat este create cu pereti laterali AntiVibration, care asigură mai multă stabilitate și mai puține vibrații, așadar un este doar aspectuos, ci și izolația reglează un nivel minim de zgomot, fiind silențioasă chiar și pe programul de centrifugare.

Performanțe:

Bosch WAT28661BY are încorporat o tehnologie inovatoare Active Water Plus care ajută la economisirea banilor și la protejarea mediului înconjurător datorită eficienței prin care este gestionată apa.

În plus, are trei componente: un reglaj automat continuu al încărcăturii care este controlat prin senzori, un flux de apă optimizat și sistemul tambur.

Mai mult decât atât, datorită acestora se evită risipirea apei cu ajutorul senzorului care ajustează consumul de apă în funcție de cantitatea și tipul țesăturii, apoi rufele sunt înmuiate mai rapid. Cu ajutorul tamburului apa este distribuită mai facil.

Funcții:

Mașina de spălat Bosch WAT28661BY este dotată cu o tehnologie – Sistem Ecosilence cu rolul de a minimiza nivelul de zgomot, pentru a putea fi spălate rufele chiar și când dorm copii, astfel este 2 în 1 – un somn bun și odihnitor și performanță maximă

Totodată, dispune de un sistema i-DOS care dozează automat detergentul lichid și balsamului, asigurând un reglaj fin al cantității de detergent lichid ori balsam cu o precizie milimetrică.

Mai mult decât atât, senzorii speciali au rolul de detectare a greutății încărcăturii și tipul de țesătură, astfel acesta economisește cu până la 7 litri de apă și detergent lichid cu un program convențional, la o medie de 220 spălări pe an.

Funcția de programare pornire 12/24 ore oferă mai multă flexibilitate putând seta orice program la orice oră, în timp ce funcția Reload nu te lasă să uiți niciun articol de spălat prin oprirea ciclului.

Sistemul Vario Drum ajută la spălarea rufelor într-o manieră remarcabilă și distribuind optim cantitatea de apă, iar funcția Vario Perfect asigură o spălare mai rapidă și mai econimică.

Filtrare:

Bosch WAT28661BY este dotat cu un filtru lavabil facil de scos pentru îndepărtarea și golirea scamelor și a mizeriei care se acumulează în timp.

Concluzie:

Mașina de spălat Bosch WAT28661BY este creată special pentru gospodăria ta datorită unui consum redus de apă și detergent, a unei eficiențe crescute și a performanție maxime. Funcțiile ingenioase, prețul avantajos și garanția de 24 de luni, o categorisesc ca fiind o mașină ideală pentru orice cămin.

9.7 Total Score
Bosch WAT28661BY

Bosch WAT28661BY este o mașină de spălat foarte eficientă, cu funcții multiple și extrem de silențioasă față de mașinile de spălat obișnuite.

Funcții
9.5
Consum curent/apă
10
Preț
9.5
Ne-am bucura să aflăm părerea ta despre acest produs

Leave a reply

six − 2 =