Bosch SPV24CX00E incorporabila, 4 Programe, 9 Seturi, Clasa A+

1.899,99 Lei 2.448,99 Lei
Offer profitshare.ro
Last update was on: 29 mai 2024 22:47

Bosch SPV24CX00E este o masina de spalat vase incorporabila, Silence Plus care beneficiaza de o capacitate de 9 seturi, de un numar de 4 programe si de numeroase functii performante precum Active Water.

Este echipata cu un motor Eco Silence Drive si masoara 45 cm ceea ce este ideal pentru o bucatarie mai mica. Incadrata in clasa de eficienta energetica A+, aceasta masina de spalat vase ii permite utilizatorului sa faca cu 10% mai multe economii fata de un model incadrat in clasa A.

Design

Bosch SPV24CX00E dispune de un design modern si minimalist totodata. Panoul de comanda este amplasat in partea superioara a usii. Dispune de o interfata simpla si intuitiva totodata, butoanele beneficiind de pictograme si semnalizari cu LED-uri.

Functii

Bosch SPV24CX00E dispune de tehnologia Active Water ceea ce inseamna mai putin apa, mai putina energie si eficienta si performanta sporite. Chiar daca are un consum redus de apa aceasta tehnologie ofera rezultate excelente de curatare a vaselor.

Aqua Stop ofera protectie impotriva inundatiilor. Aqua Sensor inseamna ca un senzor situat in filtrul masinii de spalat adapteaza consumul de apa gradului de murdarie al vaselor de spalat pe toate durata ciclului de spalare, un sistem ecologic cu alte cuvinte.

Duo Power ofera o spalare delicata a vaselor si rezultate optime. Bratul dublu de pulverizare, situat in cosul superior al masinii de spalat vase se va asigura de faptul ca vesela este spalata intr-un mod optim.

Aceasta masina de splalat vase este dotata si cu un schimbator de caldura care trateaza portelanul pretios si paharele mai delicate fara riscuri, cu deosebita grija.

Incarcarrea la jumatate este o optiune care permite prornirea masinii de spalat vase chiar daca aceasta nu a fost incarcata la maxim, adapteaza resursele in functie de cantitatea adaugata. Extra Dry propune o uscare eficienta a vaselor se foloseste de temperaturi ridicate pana la finalul ciclului de sspalare.

Motorul Eco Silence Drive suprima orice pericol, functioneaza fara perii, ofera cele mai bune rezultate si este deosebit de silentios.

Programe

Bosch SPV24CX00E dispune de un numar de patru programe. Pahare 40 de grade este un program ce curata delicat paharele, chiar si pe cele din cristal, mai fragile, si asigura uscarea optima a acestora dar si stralucirea.

Programul Intensiv este perfect pentru vasele cu un grad de murdarie mai ridicat, foloseste apa la o temperatura ridicata, la 70 de grade. Acest program este asistat de Load Sensor. Programul Rapid spala la o temperatura de 65 de grade fiind recomandat pentru vase cu un grad mediu de murdarie.

Programul Bio/Eco este cel mai eficient in ceea ce priveste consumul de resurse. Este recomandat pentru spalari zilnice dar durata sa este ceva mai mare, de 210 minute.

Concluzii

Bosch SPV24CX00E este o masina de spalat vase incorporabila extrem de utila pentru oricine, isi face treaba foarte bine. Spala ireprosabil vasele, indiferent de gradul lor de murdarie.

Este silentioasa, dispune de o capacitate suficient de mare pentru a sastisface nevoile si cerintele utilizatorului iar consumul este unul rezonabil. In plus, raportul calitate/pret este unul excelent.

9.5 Total Score
Bosch SPV24CX00E

Bosch SPV24CX00E este o masina de spalat vase premium cu numeroase functii si un pret accesibil

Ne-am bucura să aflăm părerea ta despre acest produs

Leave a reply

thirteen + nineteen =

Shopping cart