BOSCH SMV24AX03E incorporabila, 4 Programe, 12 Seturi, Clasa A+

1.899,00 Lei 2.099,00 Lei
Offer profitshare.ro
Last update was on: 29 aprilie 2024 02:56

BOSCH SMV24AX03E este o masina de spalat vase care te ajuta sa scapi de corvoada spalarii vaselor cu mana si care te ajuta sa castigi timp pretios in bucatarie. O masina de spalat vase care iti va schimba viata cu siguranta.

Design. BOSCH SMV24AX03E beneficiaza de un design unic. Designul acestei masini de spalat vase a fost astfel gandit incat sa fie practica si placuta la vedere. Acest aparat electrocasnic incorporabil este elegant iar panoul de comanda a fost ascuns in partea de sus.

Astfel, acest model de masina de spalat vase este 100% incorporabil, drept urmare, extrem de discret. Functia Info Light se afiseaza direct pe solul bucatariei. Este o masina de spalat vase special conceputa pentru interior, pentru a fi incastrata in mobila de bucatarie. Poseda o capacitate de 14 seturi.

Functii

BOSCH SMV24AX03E este dotata cu un sistem AquaSensor, un sistem deosebit de practic de altfel deoarece permite reglarea si folosirea cu mai mare eficienta a ciclurilor de spalare, evaluand gradul de murdarie pentru a adapta in mod corect durata, temperatura si consumul de apa.

Astfel, utilizatorul va face economie de apa, obtinand in acelasi timp o vesela perfect curata. Profita de functia Programare Intarziata pentru a-ti organiza mai bine ziua. O poti programa sa spele cand tu esti la serviciu spre exemplu.

Afisarea timpului ramas din ciclul despalare iti permite sa stii in orice moment cat timp a mai rams pana la terminarea spalarii vaselor. Astfel, vei reusi sa iti organizezi ziua intr-o maniera mai practica.

Pentru a te proteja de scurgerile de apa sau de inundatii, BOSCH SMV24AX03E este dotata cu sistemul Aqua Stop, care, in caz de detectarea unor scurgeri de apa, opreste automat masina de spalat vase.

BOSCH SMV24AX03E beneficiaza de o tehnologie pentru protectia sticlei. Din cauza ca apa dedurizata provoaca coroziunea sticlei, aceasta masina de spalat vase de la Bosch beneficiaza de tehnologia de protectie a sticlei care regleaza in mod constant gradul de duritate al apei.

Astfel, utilizatorul se poate asigura de faptul ca paharele de valoare sau portelanurile care sunt mai delicate sunt spalate cu cea mai mare grija de fiecare data.

Tehnologia Active Water este cea care maximizeaza eficienta masinii de spalat si asigura o clatire ecologica cu rezultate de curatare a veselei excelente. Motorul economic Eco Silence este silentios si eficient totodata si garanteaa un consum redus de electricitate.

Programe

BOSCH SMV24AX03E beneficiaza de un numar de 6 programe practice: Intensiv 70 de grade, Auto 45-65 de grade, Eco50 de grade, Pahare 40 de grade si un program de o ora la 65 de grade precum si un program de Prespalare. Utilizatorul este liber sa il aleaga pe cel care corespunde cel mai bine nevoilor si cerintelor sale.

Concluzie

BOSCH SMV24AX03E este o masina de spalat incorporabila care iti permite sa speli vasele practic, rapid si usor. Datorita volumului mare de care dispune, aceasta masina de spalat vase este perfect adaptata pentru a spala vasele mai mari, de mai mari dimensiuni, cu scopul de a-ti face viata mai usoara.

9.5 Total Score
BOSCH SMV24AX03E

BOSCH SMV24AX03E este masina de spalat vase eleganta si practica intrucat se poate incorpora in mobila de bucatarie iar calitatea Bosh face toti banii.

Ne-am bucura să aflăm părerea ta despre acest produs

Leave a reply

15 + twelve =

Shopping cart