Beko WTV8612XSW, A+++, 8 Kg, 1200 RPM

1.449,99 Lei 1.749,99 Lei
Offer profitshare.ro
Last update was on: 7 octombrie 2021 16:58

Beko WTV8612XSW este o mașină de spălat eficientă, fiabilă și este ideală pentru cei care își doresc durabilitate și calitate la un preț avantajos.

Mașina de spălat Beko WTV8612XSW deține o performanță de clasa A+++ cu 1200 RPM, așadar este rapidă și eficientă.

Montaj:

Mașina de spălat Beko WTV8612XSW vine cu toate accesoriile (furtun de evacuare și furtun de admisie) și se montează foarte ușor fără a fi nevoie de un specialist.

Design:

Design-ul este luxos, iar culoarea alb pur cu detallii de culoare negru pe afișajul digital o face perfectă pentru orice încăpere. Beko WTV8612XSW dispunând de display-ul digital ajută la un proces de spălare mai eficient.

Performanțe:

Modelul Beko WTV8612XSW cu ajutorul design-ul special al cuvei și datorită tehnologiei Aquawave este programat să creeze condiții optime de spălare pentru articolele vestimentare, fără a afecta țesătura.

Datorită conturului cuvei și a formei paletelor, rufele se mișcă fluid în timpul spălării, ca și cum ar imita ritmul natural al valurilor. Are o eficiență crescută și 1200 RPM ceea ce o face foarte performantă, rapidă și fiabilă de-a lungul timpului.

Funcții:

Beko WTV8612XSW dispune de diverse funcții ingenioase, față de cele generale, astfel prin programul Fast + durata de spălare se reduce cu până la 55% în funcție de programul selectat și de tipul țesăturii. De asemenea, funcția poate fi folosită pentru toate programele dedicate articolelor din bumbac ori sintetice.

Vei scăpa astfel de grija spălării hainelor cu țesături mai sensibile care îți dădeau bătăi de cap până acum, doar cu ajutorul acestui program inedit. Sistemul AquaFusion care este patentat de Beko scade consumul de apă, de energie electrică și de detergentul utilizat.

Se va economisi anual 5.5 kg de detergent, vei avea rufe mai curate și un consum minim de resurse. În ceea ce privește lenjeria, mașina a fost creată cu un program special pentru a proteja țesătura mai delicată prin mișcări ușoare ale cuvei. Funcția Down Wear este potrivită pentru spălarea articolelor de iarnă și a pilotelor din puf de gâscă.

Dacă ești pasionat de modă, sigur vei avea în garderdora ta articole de culoarea neagră, astfel, programul Darkcare/Jeans este conceput exact pentru aceste articole, pentru cele sintetice ori din bumbac, prevenind decolorarea și păstrând intensitatea culorilor hainelor.

Totodată, funcția OutDoor a fost creată special de către Beko pentru că este susținătorul oficial al mișcării în aer liber și pentru cei pasionați de sport și activitățile în aer liber. Programul utiliează o temperatură de 40 de grade C, recomandat articolelor sportive sintetice ori din bumbac și cu grad scăzut de murdărie.

Filtrare:

Beko WTV8612XSW dispune de un filtru ce se desface ușor și se curăță când se acumulează scamele din țesături.

Concluzie:

Mașina de spălat Beko WTV8612XSW este o mașină ultra-modernă, luxoasă, destul de silențioasă și foarte eficientă. Are diverse funcții speciale dedicate diverselor articole vestimentare, astfel una dintre ele încurajează sportul și un stil de viață echilibrat și sănătos.

Raportul calitate-preț este unul foarte avantajos având în vedere tot ce pune la bătaie și a design-ului unicat.

9.5 Total Score
Beko WTV8612XSW

Beko WTV8612XSW este o mașină de spălat accesibilă cu suficiente funcții pentru un confort sporit în gospodărie.

Ne-am bucura să aflăm părerea ta despre acest produs

Leave a reply

eight + 11 =