Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Beko WMY71283LMB2 – mașină de spălat premium, Inverter A+++, preț accesibil

Maşina de spălat Beko WMY71283LMB2 reprezintă una dintre cele mai bune variante de achiziție din gama premium întrucât vine cu o ofertă de preț foarte bună. Cu diverse tehnologii, pe care rar le găseşti la alte maşini de spălat, Beko WMY71283LMB2 reuşeşte să îmbine cu succes economisirea de energie cu eficienţa.

Beko WMY71283LMB2 are silenţiosul motor ProSmartInverter. Acest motor oferă o combinaţie de eficienţă energetică, linişte şi durabilitate. Datorită controlului îmbunătăţit al turaţiei, s-a redus semnificativ nivelul de zgomot nivelul de zgomot, iar absenţa vibraţiilor şi eliminarea emisiilor electromagnetice ne oferă un confort sporit.

Cu toate acestea, Beko WMY71283LMB2 se remarcă printr-un motor robust care s-a demonstrat să fie și durabil. În plus de asta producătorul a eliminat periile de carbon care de regulă erau cele mai supuse uzurii.
Beko WMY71283LMB2

Beko WMY71283LMB2 – Vezi aici cel mai bun preț

Tehnologia OptiSense funcţionează prin cei 4 senzori speciali: 3 senzori sunt alocaţi exclusiv îngrijirii hainelor, iar cel de-al 4-lea senzor este menit să prelungească durata de funcţionare a maşinii de spălat. Toţi aceşti senzori asigură consumul optim de energie şi apă necesare pentru fiecare spălare.

Programul Baby Protect, după cum îi spune denumirea, este destinat hainelor de bebeluşi, dar şi pentru persoanele cu pielea sensibilă. Acest program îmbinăetapele de spălare şi clătire intensivă pentru rezultate excelente de curăţare. Cu ajutorul acestui program hainele celui mic vor fi curate ca lacrima!

Aquafusion este un sistem prin carev vei economisi anual câteva kg de detergent. Astfel vei beneficia de haine mai curate pentru un consum minim de resurse. Aquafusion valorifică la maxim consumul de apă, energie şi detergent în timpul spălării.

Maşina de spălat Beko WMY71283LMB2 ţine foarte mult la consumul de energie, fiind aceasta prevăzută cu rezistenţă nichelată ce asigură o protecţie îmbunătăţită împotriva coroziunii, cu alte cuvinte cu 40% mai puţină depunere de calcar pe rezistenţă. Aceste performanţe elimină consumul suplimentarde energie şi creşte durata vieţii de până la 100 de ori. Interesant, nu?

Cu toţii avem în dulap cel puţin o ţinută de culoare neagră. De altfel, ştim cât de greu este spălarea acestor haine deoarece se decolorează foarte uşor. Ei bine, cu Beko WMY71283LMB2 este cu totul altă poveste.

Aceasta beneficiază de programul Dark Care, special conceput pentru îmbrăcăminte de culoare închisă, sintetice sau din bumbac, care protejează hainele împotriva decolorării şi de pierderea intensităţii culorii hainelor.

De asemenea, şi hainele din lână au nevoie de o îngrijire specială deoarece sunt foarte sensibile şi se deteriorează uşor. Programul Woollens este special creat pentru hainele din lână pe care le spală delicat, fără a le deteriora.

Programul controlează inteligent cuva maşinii de spălat şi aportul de apă. În acest mod, hainele din lână nu se vor mai deforma. În sfârşit te vei bucura de puloverul preferat curat.

Odată cu maşina de spălat Beko WMY71283LMB2, beneficiaţi şi de două garanţii: una pentru motorul ultra-silenţios ProSmartInverter pe o durată de 10 ani, iar cea de-a doua este pentru maşina de spălat pe o durată de 5 ani.

În concluzie, maşina de spălat rufe Beko WMY71283LMB2 este foarte silenţiosă şi eficientă în acelaşi timp. Şi să nu uităm, cu Beko WMY71283LMB2 vei economisi mai mult la factura de curent datorită noilor tehnologii.

10 Scor total
Beko WMY71283LMB2 raport calitate-preț foarte bun

Beko WMY71283LMB2 este o mașină de spălat cu o calitate asemănătoare cu cele de la Samsung, însă prețul este ceva mai accesibil.

Ne-am bucura să aflăm părerea ta despre acest produs

Lasă un comentariu

17 + five =