Beko RCNA366E30ZXR, 324l, NeoFrost, touchscreen

2.499,90 Lei
Offer profitshare.ro
Last update was on: 7 octombrie 2021 16:59

Beko RCNA366E30ZXR este o combina frigorifică modernă cu un volum total de 324 litri și ca eficiență energetică face parte din clasa A++. Produsele de la compania turcească de electronice Beko în general au în vedere fiabilitatea, eficienţa din punct de vedere energetic şi tehnologiile inteligente.

Design

Beko RCNA366E30ZXR are o înălţime de 185.9 de centimetri şi vine în culoarea de inox negru. Un atuu al acestei combine este acela că o poţi incorpora uşor şi frumos în mobila de bucătărie deoarece usa combinei se deschide la un unghi de 90 de grade care permite o funcţionalitate maximă şi pentru spaţiile mai mici.

De asemenea, uşile sunt reversibile deci direcţia în care se deschid poate fi schimbată. În rest putem spune că are un design elegant şi frumos, care dă bine oriunde ai vrea să o pui.

Frigider

Frigiderul lui Beko RCNA366E30ZXR este de 215 litri, conţine două rafturi iar pe uşi se pot găsi trei rafturi. Rafturile sunt făcute din sticlă securizată şi rezistă până la 25 de kg.

Frigiderul vine şi cu un ventilator pentru păstrarea temperaturii corespunzătoare în interiorul acestuia. Frigiderul vine cu tehnologia NeoFrost împreună cu Active Dual Cooling şi NoFrost asigurând cele mai bune condiţii de depozitare a alimentelor.

Datorită acestor funcţii curenţii ventilaţi de aer acţionează independent şi astfel se realizează o răcire eficientă din punct de vedere energetic. Frigiderul dispune şi de compartimentul special EverFresh+ care este proiectact pentru păstrarea prospeţimii legumelor şi verdeţurilor până la 30 de zile.

Prin designul constructiv al sertarului şi prin intermediul curenţilor de aer, nivelul umidităţii se reglează automat şi reduce considerabil deteriorarea verdeţurilor şi legumelor, prelungind astfel durata de conservare de până la trei ori mai mult.

În interiorul frigiderului se află si un filtru activ de caron care elimină mirosurile neplăcute asigurând totodată un nivel de igienă ridicat prin reducerea riscului apariţiei bacteriilor.

Congelator

Beko RCNA366E30ZXR dispune de un congelator destul de generos de 109 litri cu trei compartimente. Sistemul de dezgheţare se face automat iar capacitatea de îngheţ la 24 de ore este de aproximativ 6 kg.

Congelatorul dispune de un compartiment cu temperatura de Zero Grade care este ideal pentru peşte, carne proaspătă dar şi alimente cu o durată de viaţă mai scurtă. De asemenea este perfect pentru alimentele persiabile.

Congelatorul are integrat o tavă pentru cuburi de gheaţă, ca să fii sigur că nu rămâi fără gheaţă pentru băuturile preferate atunci cand organizezi o petrecere cu prietenii.

Congelatorul vine şi cu un compartiment de congelare rapidă. Ventilatorul suplimentar plasat la nivelul celui mai înalt raft asigură circularea aerului rece şi acţionează rapid asupra alimentelor ceea ce face ca timpul de congelare sa fie mai rapid faţă de rafturile inferioare cu 10%.

Alte caracteristici

Beko RCNA366E30ZXR dispune şi de o avertizare luminoasă în cazul în care temperatura din interior nu este corespunzătoare ca să fii mereu sigur că funcţionează mereu în parametrii optimi.

Vacantion mode te ajută să economiseşti energie în caz că vrei sa pleci in vacanţă, păstrând în funcţiune aparatul frigorific cu un consum minim de energie.

Concluzie

În concluzie, putem spune că, Beko RCNA366E30ZXR este un aparat frigorific cu o calitate superioară, cu funcții moderne şi merită toți banii.

9.5 Total Score
Beko RCNA366E30ZXR

Beko RCNA366E30ZXR pare să fie o alternativă bună la combinele frigorifice de la alte branduri scumpe.

Ne-am bucura să aflăm părerea ta despre acest produs

Leave a reply

eleven + ten =