Beko HTV8743XG mașină de spălat cu uscător – preț foarte bun

Beko HTV8743XG este o mașină de spălat cu uscător din cea mai nouă gamă ce beneficiază de tehnologie ProSmart Inverter și IonGuard.

Prețul actual este unul foarte bun având în vedere că lansarea s-a petrecut de curând și în plus de asta Beko HTV8743XG beneficiază de buy-back (până la 300 lei cadou) dacă intrați pe linkul de mai jos, achiziționați acest model și oferiți la schimb vechea mașină de spălat (fie ea și nefuncțională).
Beko HTV8743XG

Beko HTV8743XG – Vezi aici cel mai bun preț

Beko HTV8743XG este ideală dacă nu aveți unde să uscați hainele spălate întrucât dacă uscați hainele în casă, creșteți foarte mult umiditatea și riscați să apară mucegai pe pereți. Dacă deja aveți acestă problemă, în 90% din cazuri se rezolvă achiziționând o mașină de spălat cu uscător.

Important de reținut este faptul că Beko HTV8743XG poate să spele până la 8 KG, dar pentru o uscare eficientă și totală trebuie să încărcați doar 5 KG atunci când porniți funcția de uscător.

Dacă doriți ceva mai încăpătoare cam la același preț puteți alege Whirlpool WWDC 9614 S cu capacitate de spălare 9 KG și 6 KG uscare pe care o găsiți AICI.

Poate vă întrebați de ce costă Beko HTV8743XG cât o altă mașină cu capacitate mai mare, iar acest lucru vom încerca să lămurim imediat.

În primul rând aducem în prim plan noua tehnologie și anume Smart Inverter, aceasta aducând un plus de fiabilitate și ca urmare Beko HTV8743XG vine cu 10 ani garanție a motorului, și garanție 5 ani garanție promoțională pentru restul mecanismelor. De asemenea a fost redus nivelul de zgomot și cel al vibrațiilor.

IonGuard este o altă tehnologie inovativă cu rolul de a igieniza mașina de spălat la interios spre a preîntâmpina mirosurile neplăcute.

Avem și două programe de spălare super rapidă:
– Xpress Super Short – pe care îl folosim atunci când avem de spălat haine puține (2 KG) și durează 14 minute. Astfel putem să împrospătăm foarte rapid hainele de care avem nevoie urgentă.
– Daily Xpress – este un program rapid care durează doar 28 minute și putem spăla până la 8 KG la o temperatură de 30 grade.

În concluzie dacă doriți o mașină de spălat extrem de practică, cu funcție de uscare, la un preț mai mult decât avantajos, Beko HTV8743XG este o alegere inspirată.

10 Total Score
Beko HTV8743XG - raport calitate-preț foarte bun

Beko HTV8743XG este tot ce trebuie fiecărei gospodării, oferindu-vă un confort sporit.

Ne-am bucura să aflăm părerea ta despre acest produs

Leave a reply

14 − 1 =