Beko HNT61630X cu 1 motor 216W, absorbție 659 m3/h, 3 trepte de viteză

749,99 Lei 929,99 Lei
Offer profitshare.ro
Last update was on: 7 octombrie 2021 16:59

Beko HNT61630X este o hotă telescopică durabilă, fiabilă, cu un design unicat care se încadrează perfect în gospodăria dumneavoastră și are un preț decent.

Unul dintre avantajele acestei hote este că are o capacitate de absorbție mare și ajută la eliminarea mirosurilor într-un timp scurt.

Montaj:

Hota telescopică Beko HNT61630X trebuie încorporată în mobila de bucătărie și este recomandat să apelați la un specialist pentru a fi montată. Lungimea hotei este de 60 cm.

Design:

Design-ul este foarte modern, cu nuanța de gri metalizat, inox, care conferă un aer luxuriant oricărei bucătării. Beko HNT61630X dispune de iluminare led care ajută la completarea unui design elegant, astfel zona de gătit va deveni una relaxantă, cu luminozitate sporită și eficiență energetică crescută.

Cu ajutorul hotei telescopice te vei putea bucura mereu de plăcerea gătitului și toate preparatele tale vor ieși delicioase, iar mirosurile și fumul eliminate eficient.

Dimensiunile acesteia sunt încadrate pentru a se încorpora cu ușurință aproape în orice spațiu dedicat hotelor, iar greutatea este de doar 7.5 kg, ceea ce o face facil de transportat.

Performanțe:

Hota telescopică Beko HNT61630X este creată cu o performanță maximă, având astfel o capacitate crescută de absorbție a mirosurilor neplăcute, cât și a fumului emanat de preparatele culinare.

Mai mult decât atât, eficiența energetică de care dispune ajută atât la eliminarea rapidă și definitivă a mirosurilor, cât și la reducerea consumului energetic. Cu cât sunt eliminate mai rapid, cu atât o poți opri mai repede pentru a beneficia de consum redus energetic.

Capacitatea de absorbție minimă cu care este dotată hota este de 270 m3/h și maximă de 659 m3/h cu o putere totală de 216 W. Clasa energetică este A, în timp ce nivelul de zgomot este 59 de decibeli.

Funcții:

Beko HNT61630X este o hotă telescopică ideală pentru orice gospodărie și perfectă pentru orice bucătărie datorită celor trei trepte de viteză care au rolul de a permite ajustarea intensității în funcție de tipul preparatului pe care îl gătești.

Așadar, aceste trepte te vor ajuta enorm în procesul de gătire, putând seta ce treaptă dorești atunci când prepari mâncarea.

Filtrare:

Hota telescopică Beko HNT61630X are în dotate un filtru lavabil metalic anti-grăsime, astfel vei scăpa de cheltuielile de întreținere a acestuia fiind facil de curățat. Rolul filtrului este a capta particulele generate în timpul gătitului menținând o bucătărie curată și parfumată.

Concluzie:

Hota telescopică Beko HNT61630X este excelentă pentru gospodăria și bucătăria dumneavoastră datărită eficienței crescute, a performanței maxime și a unor funcții ingenioase care ajută atât la eliminarea sporită a mirosurilor și a fumului, cât și la economisirea curentului electric și la păstrarea unei bucătării curate și elegante, indiferent de preparatele culinare pe care le gătești.

De asemenea, design-ul atractiv și culoarea inox, transformă instant orice bucătorie într-o bucătărie luxoasă, cu bun gust. Prețul hotei este foarte avantajos, iar grijile tale în ceea ce privește mirosul emanat de mâncare vor dispărea de la prima utilizare, menținând un aer curat nu doar în bucătărie, cât și în întreaga casă.

9.6 Total Score
Beko HNT61630X

Beko HNT61630X este o hotă foarte eficientă pentru utilizare casnică și vine cu un preț mult mai mic față de hotele de la alte branduri.

Design
9.5
Putere de absorbție
9.5
Consum de energie
10
Preț
9.5
Ne-am bucura să aflăm părerea ta despre acest produs

Leave a reply

thirteen − eight =