Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Editor choice

Beko HNT61310X hotă încorporabilă cu preț foarte bun

Beko HNT61310X este una dintre cele mai bune hote încorporabile cu preț accesibil, aceasta având un preț puțin peste 300 lei. Dacă vă pasă mult de nivelul zgomotului la această hotă, mai jos vă prezint un video cu hota Beko HNT61310X rulând începând cu prima treaptă de viteză și până la treapta a treia.

Am achiziționat hota Beko HNT61310X în data de 14 mai 2018 de AICI la un preț de 328 lei. Am ales să o cumpăr online de la Altex întrucât mi-a venit gratuit acasă, iar la nevoie o puteam returna foarte ușor în cel mai apropiat magazin fără costuri suplimentare.

Ca o paranteză, de curând am cumpărat un ventilator și întrucât nu mi-a convenit calitatea acestuia, l-am returnat în cel mai apropiat magazin Altex și banii mi-au fost returnați în cont după aproximativ o săptămână.

Beko HNT61310X este o hotă cu un raport calitate-preț foarte bun și ca dovadă deja la unii comercianți nu se mai găsește în stoc.

Cele mai bune oferte:
Beko HNT61310X la ALTEX

Preț bun, transport gratuit, posibilitate simplă de retur

Beko HNT61310X la eMAG

magazin de încredere cu oferte bune


Câteva lucruri pe care l-am apreciat la hota Beko HNT61310X:
– este încorporabilă – făcând mobila pe comandă am dorit ca hota să o încorporez în mobilă.

Pentru a o putea încorpora în mobila de bucătărie trebuie sa țineți seama de dimensiunile acestia și anume: lungimea 60 cm, înălțimea 18 cm și adâncimea 30,5 cm

– are două motoare – este un avantaj că puterea hotei nu stă într-un singur motor ceea ce duce la o fiabilitate mai bună
– 348 m3/h debit de aer absorbit – destul de bine având în vedere prețul acestei hote.

Ca și observație personală, puterea de absorbție este suficientă chiar și atunci când se gătește cu două oale în același timp. Hotele sunt mult mai eficiente dacă aveți geamul deschis astfel încât să aibă de unde să tragă aer.

– buton de pornire/oprire lumini – unele hote nu au acest comutator și fiind becuri clasice cu halogen se ard destul de repede. Așadar putem utiliza luminile hotei doar când avem neapărat nevoie, în rest se pot opri.

Puteți înlocui becurile cu altele cu led pentru a consuma mai puțin și pentru a nu risca să se topească protecțiile de plastic ale acestora datorită becurile cu halogen care se încălzesc mai mult decât cele cu led.

Unde nu excelează hota Beko HNT61310X:
– clasă de eficiență energetică E la o putere de 276W – din păcate doar hotele scumpe au un consum mai redus de energie. Oricum acest aspect nu influențează foarte mult factura de curent.

La un simplu calcul dacă hota funcționează timp de 10 ore la puterea maximă rezultă un consum de 2,8 KW adică un cost de aproximativ 1,5 lei.

– clasă eficiență filtru de grăsime D – Beko HNT61310X are două filtre mecanice (site din aluminiu) și se recomandă a se spăla cât mai des pentru a absorbi mai bine.

Filtrele se pot demonta pe rând, acestea având o clapetă (vedeți foto mai jos) pe care apăsați și se desfac.

Concluzie:

În ceea ce privește eficiența filtrului, am găsit hote mai bune dar și prețul este pe măsură. Spre exemplu aceasta. În concluzie Beko HNT61310X reprezintă poate, cea mai bună soluție pentru o hotă încorporabilă dacă dispuneți de un buget limitat.

8.8 Scor total
Beko HNT61310X cel mai bun raport calitate-preț

Dacă nu doriți să investiți foarte mulți bani într-o hotă, atunci Beko HNT61310X poate fi cea mai bună alegere.

Design
9
Putere de absorbție
8.5
Consum de curent
8.5
Preț
10
Ne-am bucura să aflăm părerea ta despre acest produs

Lasă un comentariu

16 + 15 =