Beko DIS26021 incorporabila, A++, 10 seturi, 6 programe

1.549,99 Lei 1.899,99 Lei
Offer profitshare.ro
Last update was on: 9 mai 2022 02:36

Beko DIS26021 este o masina de spalat vase ideala pentru spatiile reduse, un aparat electrocasnic eficient si silentios. Cu ajutorul acestei masini de spalat vase vei reusi sa castigi spatiu considerabil (45cm).

Masina beneficiaza de o capacitate de 10 seturi ceea ce inseamna ca vei castiga spatiu in bucataria ta profitand totodata de o capacitate optima.

Design

Beko DIS26021 are un design simplu, de culoare alba, panoul electronic fiind amplasat frontal, in partea de sus pe usa masinii de spalat vase. Panoul vine cu o interfata deosebit de simpla si este prevazut cu cateva butoane touch cu pictograme cat se poate de explicite.

O masina de spalat vase super slim, cu o greutate de 28,8 kilograme care se poate integra cu deosebita usurinta intr-o bucatarie de dimensiuni mai reduse, fara sa ocupe prea mult spatiu.

Functii

Beko DIS26021 beneficiaza de functii inovatoare, care usureaza munca utilizatorului. Fast +++ de exemplu este o functi care scurteaza timpul ciclului de spalare, scade consumul de apa si activeaza spalarea sub o presiune mai ridicata.

Incarcarea la jumatate este o functie destul de interesanta care ne permite sa spalam vasele chiar si atunci cand avem doar 4-5 seturi incarcate. Rezultatele obinute sunt aceleasi dar economia de apa si electricitate este considerabila.

Programarea intarziata ii permite utilizatorului sa intarzie pornirea programului selectat cu pana la 24 de ore. Extra Drying este o functie ideala pentru o uscare mai eficienta iar Super Rinse este recomandata pentru o clatire mai eficienta.

Programe

Beko DIS26021 este dotata cu sase programe pentru toate nevoile si cerintele unui camin. Aceasta masina de spalat vase incastrabila este dotata cu un numar de sase programe pentru a se ocupa cat mai bine de toate nevoile veselei tale.

Astfel, vei regasi un program eco, auti, intensiv sau unul de pre-spalare. Programul Quick and Clean permite o spalare optima a veselei in 58 de minute, cu un consum cu 20% mai redus decat in cazul unui program normal.

Cele sase nivele de temperatura diferite, cuprinse intre 35 si 70 de grade iti permit sa speli la fel de bine atat vesela cu un grad ridicat de murdarie cat si vase mai putin murdare.

Programul mini 30 este cel care ofera posibilitatea de a spala vasele rapid, in doar 30 de minute, vasele si paharele mai putin murdare. Beko DIS26021 este o masina de spalat vase ideala pentru o familie mai mica.

Concluzie

Daca vrei o masina de spalat vase cu o latime de 45 cm, pe care sa o poti integra intr-un spatiu mai redus atunci Beko DIS26021 este ideala pentru tine. Este un model simplu si relativ ieftin.

Prin intermediul programului Fast + vasele tale se spala de 3 ori mai repede decat in cazul unui program normal. Iar atunci cand nu ai foarte multe vase de spalat se poate activa programul Flexible Halfload care permite incarcarea masinii pe jumatate.

Iar, pentru ca tu sa te bucuri de calitatea Beko pentru mai mult timp ai cinci ani garantie la acest produs.

Ne-am bucura să aflăm părerea ta despre acest produs

Leave a reply

3 × 2 =

Shopping cart