BEKO DIN25310 5 programe, 13 seturi, A+, pret accesibil

1.399,99 Lei 1.799,99 Lei
Offer profitshare.ro
Last update was on: 9 mai 2022 02:36

Beko DIN25310 este o masina de spalat vase care te va ajuta sa economisesti timp pretios, timp pe care l-ai putea petrece in compania familiei. O masina de spalat vase cu o capacitate totala de 13 seturi, 5 programe, incadrata in clasa de eficienta energetica A+.

Design

Beko DIN25310 arata foarte bine din punctul de vedere al design-ului, este de culoare alba, construita din materiale de cea mai buna calitate care ii asigura fiabilitatea si durabilitatea

Panoul de comanda este amplasat in partea de sus a usii de acces. Are o interfata simpla, cu putine butoane de acces si un afisaj LED care ne ndica cat a mai rams din programul ales pentru spalarea vaselor.

Functii

Beko DIN25310 este dotata cu functia Fast + care lasa vasele perfect curate, fara urme de grasime sau pete. In plus, le curata de pana de trei ori mai repede decat un program obisnuit.

Temperatura de spalare este crescuta, consumul de apa este unul redus si presiunea este ajustata. Flexible Halfload este o optiune care permite finalizarea programului de spalare chiar si atunci cand masina de spalat este incarcata doar pe jumatate sau cu mai putine vase.

Super Rinse este o functie speciala care adauga un ciclu suplimentar de clatire pentru obtinerea stralucirii perfecte a vaselor. Acrobat System inseamna ca aceasta masina de spalat vase permite incarcarea vaselor de orice dimensiune in masina de spalat vase.

Asta datorita unui sistem inovator ce poarta numele de Acrobat. Un sistem care permite ajustarea cosului superior al masinii pe 3 niveluri pentru o eficienta si o flexibilitate maxima. Un lucru care se traduce prin mai mult spatiu pentru vesela ta.

Beko DIN25310 are in dotare si functia Timer ceea ce permite o pornire intarziata de la ½ la 24 de ore. Sistemul Info Light este cel care lumina proiectata pe podea ne va da informatii cu privire la stadiul in care se afla masina de spalat, aceasta proiectie fiind posibila pe absolut orice tip de podea, chiar si pe cea de culoare alba.

Programe. Mini 30’ este un program special conceput pentru vasele si pahare care nu sunt chiar atat de murdare. O spalare care dureaza 30 de minute la o temperatura de 35 de grade ceea ce inseamna automat economie de timp si de energie.

Programul Intesive 70 de grade este special conceput pentru vasele foarte murdare sau a caror spalare a fost amanata din anumite motive. Vasele vor fi foarte bine spalate, fara urme de grasimi datorita faptului ca temperatura apei este foarte ridicata si ca se folosesc cicluri suplimentare de clatire, inclusiv cu apa fierbinte.

Beko DIN25310 beneficiaza de un motor Inverter cu 10 ani garantie si eficienta energetica sporita pe care o vei sesiza rapid pe factura de energie electrica. In plus, nivelul de zgomot este unul extrem de redus datorita unui control imbunatatit al turatiei si absentei vibratiilor. Un motor care garanteaza durabilitate si eficienta.

Concluzie

Beko DIN25310 este o masina de spalat eficienta si performanta, ideala pentru o familie numeroasa, dotata ci o multime de tehnologii si functii moderne.

9.5 Total Score
BEKO DIN25310

BEKO DIN25310 este o masina de spalat vase moderna, deosebit de utila in fiecare gospodarie si vine cu un pret destul de accesibil.

Ne-am bucura să aflăm părerea ta despre acest produs

Leave a reply

eleven − 1 =

Shopping cart