BEKO DFS26024W Motor ProSmart Inverter, Fast+, Program Mini 30 min, 10 seturi, 6 programe, A++, 45 cm

1.229,99 Lei 1.799,99 Lei
Offer profitshare.ro
Last update was on: 16 aprilie 2022 06:51

BEKO DFS26024W este o mașină de spălat vase durabilă, cu 10 seturi de spălare și ideală pentru gospodinele care vor să își petreacă mai mult timp cu familia. Prețul este unul cu adevărat avantajos pentru tot ceea ce oferă.

Mașina de spălat vase BEKO DFS26024W a fost creată cu o performanță crescută și eficiență maximă cu clasa A++ din gama clase A+++ la D, cu 10 seturi, 6 programe și un motoc ProSmart Inverter care face toata diferența față de celelalte mașini.

Design:

Design-ul mașinii de spălat BEKO DFS26024W este unul elegant, rafinat, în timp ce culoarea alb îl face ușor de încadrat în orice bucătărie. Totodată, dispune și de afișaj Led care ușurează setarea programului dorit de spălare a veselei și paharelor.

Performanțe:

Modelul BEKO DFS26024W are o performanță crescută, clasă energetică maximă și dispune de un motor ProSmart Inverter care oferă 10 ani de garanție. Mai mult decât atât, acesta oferă un consum scăzut de energie electrică și nivel scăzut de zgomot datorită îmbunățirii turației, a eliminării emisiilor electromagnetice și a absenței vibrațiilor.

Avantejele sunt dublate de durabilitatea crescută și robustețea care protejează mașina de apariția coroziunii.

Funcții:

BEKO DFS26024W are multiple funcții ingenioase, cum ar fi:

Programul Mini 30’ la 35 de grade, care este dedicat spălării paharelor și veselei mai puțin murdare, cu reducerea consumului energetic și a timpului.

Totodată, funcția Fast+ ajută la spălarea perfect curată, de până la 3 ori mai rapid decât alte programe, scurtând timpul de spălare, scăzând consumul de apă și ajustarea presiunii acesteia, cu creșterea temperaturii ideale de spălare.

Programul Quick&Clean garantează o spălare extraordinară în doar 58 de minute indiferent de tipul de veselă, în timp ce tehnologia AutoGlassShine protejează vasele de sticlă împotriva coroziunii prin echilibrarea nivelului de duritate al apei, prelungind durata de viață de până la 20 de ori.

Datorită coșului flexibil pentru tacâmuri, se permite o încărcare mai rapidă și profitarea de spațiul disponibil, iar programul Eco50 de grade are rolul de a proteja atât vesela, cât și mediul înconjurător cu un consum energetic scăzut.

Opțiunea Flexible Halfload permite finalizarea programului de spălare, chiar dacă mașina nu este plină, iar cu ajutorul programului BabyProtect, igienizarea va fi suplimentară pentru vesela destinată bebelușilor.

Programul SuperRinse are rolul de a clăti suplimentar vesela pentru a obține o strălucire perfectă, în timp ce Intensive 70 de grade este un program creat pentru spălarea veselei extrem de murdare la temperaturi ridicate, inclusiv cicluri suplimentare de clătire.

Opțiunea Auto Program evaluează în mod automat temperatura și timpul necesar spălării, în funcție de gradul de murdărie, în timp ce, cu ajutorul funcției All in 1 mașina îți ajustează modul de funcționare pentru utilizarea detergentului, sub forma unor tablete cu rolul de a crește performanțele de spălare.

Filtrare:

Mașina de spălat vase BEKO DFS26024W dispune de un filtru ușor de curățat pentru îndepărtarea resturilor de mâncare.

Concluzie:

Modelul BEKO DFS26024W este modern, cu funcții ingeniose, atât pentru a ușura munca și a spăla eficient, cât și pentru a reduce consumului de apă, timp și energie eletrică. Este alegerea ideală pentru gospodăria dumneavoastră la un preț decent.

9 Total Score
BEKO DFS26024W

BEKO DFS26024W este o mașină de spălat vase foarte accesibilă recomandată dacă nu doriți să cheltuiți foarte mulți bani.

Ne-am bucura să aflăm părerea ta despre acest produs

Leave a reply

18 + fourteen =

Shopping cart