Beko DFS05013W, A+, 10 seturi, 5 programe

1.207,99 Lei
Last update was on: 9 mai 2022 02:36

Beko DFS05013W este o masina de spalat vase care reda stralucirea veselei tale indiferent de gradul de murdarie al acesteia. O masina de spalat vase de dimensiuni reduse care isi va gasi cu usurinta locul intr-un spatiu mai redus.

Gratie ecranului LCD poti vizualiza derularea programului selectionat. Beko DFS05013W beneficiaza de un program rapid, Quick&Shine, de 10 seturi si este incadrata in clasa de eficienta energetica A+.

Design

Beko DFS05013W beneficiaza de un design simplu si clasic, de culoare alba. Masina de spalat este dotata cu un maner ergonomic si cu un panou de control mecanic.

Deoarece masina de spalat vase are o latime de doar 45 de centimetri, se poate monta chiar si intr-o bucatarie de o dimensiune mai redusa. Este ideala pentru o familie formata din 2-3 persoane.

Functii

Dupa cum spuneam si mai sus, Beko DFS05013W are o capacitate generoasa, de 10 seturi de vase, este incadrata in clasa de eficienta energetica A+ si clasa de uscare A.

Dispune de cinci programe de spalare. Time Delay este o functie care ii permite utilizatorului sa amane pornirea masinii de spalat vase cu pana la 24 de ore.

Flexible Half Load este o functie care permite terminarea programului de spalare al vaselor chiar si atunci cand aparatul este incarcat cu mai putine vase.

Programe

Beko DFS05013W dispune de cinci programe de spalare. Mini 30’este un program special conceput pentru vasele si paharele mai putin murdare. Spalarea vaselor se realizeaza deci in 30 de minute, la o temperatura de 35 de grade ceea ce inseamna automat economie de timp si de energie.

Eco 50 de grade este un program care are grija atat de mediul inconjurator cat si de vesela ta. Un program special conceput pentru a spala cu un consum de energie deosebit de scazut.

Intensive 70 de grade este un program conceput pentru spalarea vaselor foarte murdare, cu grasime, folosind pentru spalare apa la temperaturi ridicate dar si unele cicluri suplimentare de spalare si de clatire, chiar si cu apa fierbinte.

Quick&Shine reda stralucirea vaselor folosite zi de zi, in doar 58 de minute. Acest program te ajuta sa faci economii cu pana la 20% la apa si la energie. Clean and Shine este un program care reda stralucirea vaselor in 90 de minute, nu conteaza nivelul lor de murdarie.

In interior, masina este dotata cu doua cosuri de vase, interiorul avand un cos micut pentru tacamuri. Una din cele mai utile optiuni este cea care permite spalarea a doar cinci seturi de vase ceea ce inseamna un consum de apa si de energie ajustat.

Utilizatorul poate alage sa spele vasele cand se afla la serviciu folosindu-se de functia Time Delay.

Concluzie

Beko DFS05013W este o masina de spalat vase cu un design simplu, de culoare alba, cu un consum rezonabil de apa si energie. Are un nivel de zgomot redus, o garantie extinsa de 5 ani. Raportul excelent calitate/pret fac din aceasta masina de spalat vase cea mai buna alegere pentru o familie alcatuita din 2-3 persoane.

9 Total Score
Beko DFS05013W

Beko DFS05013W este o masina de spalat vase de buget, ce satisface cerintele minime oricarei gospodarii.

Ne-am bucura să aflăm părerea ta despre acest produs

Leave a reply

14 + nine =

Shopping cart