Beko DFN38530DX Motor ProSmart Inverter, AQUAINTENSE, 15 seturi, 8 programe, Fast+, A++

2.299,99 Lei 3.199,99 Lei
Offer profitshare.ro
Last update was on: 7 octombrie 2021 17:00

Beko DFN38530DX este o mașină de spălat vase fiabilă, modernă și ideală pentru persoanele care doresc să economisească timp și își doresc o spălare mai eficientă a vaselor, fiind la un preț accesibil.

Cel mai mare avantajas al acestei mașini, este că, are o capacitate crescută de 15 seturi, adică, este potrivită atât pentru evenimentele festive, cât și pentru petrecerile în familie.

Design:

Design-ul este ultra-modern și cochet, iar culoarea dark-inox o face deosebită, putând fi încadrată într-o bucătărie cu accente minimaliste.

De asemenea, are și un display digital care facilitează setarea programului dorit de spălare a veselei.

Performanțe:

Modelul Beko DFN38530DX este dotată cu o performanță ridicată, eficiență energetică maximă cu clasa A+++. Datorită programului AquaIntense se efectuează o spălare mai eficientă cu până la 5 ori pentru vesela extrem de murdară cu ajutorul brațului rotativ.

Putând fi rotit la 180 de grade și fiind plasat în partea inferioară a mașinii de spălat, presiunea automat este mai mare, astfel, spălarea mai eficientă.

Funcții:

Beko DFN38530DX dispune de anumite funcții deosebite, printre care și programul Glass Care 40 de grade, care a fost creat special pentru protejarea paharelor de sticlă și veselei mai speciale pe care dorești să le protejezi, pentru a prelungi durata de folosință.

În ceea ce privește tehnologia Steamgloss, ajută la păstrarea veselei și a paharelor din porțelan ca noi. Cele 10 minute adăugate la programul obișnuit, asigură performanțe crescut la uscarea acestora, fără a-și pierde din strălucire.

Cu ajutorul programului Mini 30’ la 35 de grade, se pot spăla paharele și vesela mai puțin murdare fără a consuma prea multă energie electrică și a economisi și timp prețios.

De asemenea, funcția Fast+ este responsabilă de spălarea veselei eficiente, perfect curate, de până la 3 ori mai rapid decât alte programe. Funcția ajută atât la scurtarea timpului de spălare, la reducerea consumului de apă și ajustarea presiunii acesteia, cât și la a crește temperatura de spălare.

Datorită multiplelor funcții ingenioase, mașina de spălat este ideală pentru spălarea veselei și a paharelor indiferent de ocazie și indiferent de gradul de murdărie.

Fiind creată să aibe programe pentru fiecare tip de murdărie ori pentru veselă specială sau pahare, îți va ușura munca enorm și îți va oferi timp prețios petrecut cu familia ta, în timp ce treaba se face singură și într-un mod eficient.

Filtrare:

Mașina de spălat Beko DFN38530DX dispune de un filtru ușor de curățat și de dezmontat pentru a putea fi îndepărtate depunerile de mizerii și/sau resturi de mâncare.

Concluzie:

Mașina de spălat vase Beko DFN38530DX este modernă, cu funcții special créate pentru a ușura munca fiecărei gospodine, pentru a facilita și scurta timpul de spălare în cazul unor evenimente festive ori petreceri, cât și pentru a econimisi timp, energie electrică și apă.

Este mașina ideală pentru gospodăria dumneavoastră, mai ales că are un design luxos, o performanță crescută și un preț rezonabil.

9.5 Total Score
Beko DFN38530DX

Beko DFN38530DX are un preț peste medie dar merită toți banii având în vedere că înglobează cele mai noi tehnologii de spălare.

Ne-am bucura să aflăm părerea ta despre acest produs

Leave a reply

three × three =