Beko BINA 120, cu filtru Carbon Activ, kit instalare, 12000 BTU, functie Zone Follow

Beko BINA 120 este unul dintre cele mai accesibile aparate de aer conditionat si ofera o capacitate de racire de 12000 BTU, ce poate climatiza o incapere de 25-30 mp cu consum optim de energie.

Beko una dintre marcile detinute de un concern din Turcia si s-a remarcat prin produse de calitate medie la preturi putin mai accesibile decat cele practicate de marile branduri.

Beko BINA 120 soseste la un pret decent, tinand cont de capacitatea si dotarile sale, plus ca are si kit de instalare inclus, acesta din urma scutindu-ne de o cheltuiala suplimentara de aproximativ 300 lei.
Beko BINA 120

Beko BINA 120 – Vezi aici prețul actual

Acest kit de instalare se refera mai exact la traseul frigorific de la unitatea interioara la cea exterioara, iar in pachet vor fi inclusi 3 metri, astfel incat sa ajunga pentru a putea fi montat dupa preferinta fiecaruia.

Beko BINA 120 se gaseste la un pret de aproximativ 1500 lei si practic se bate pe aceeasi gama de pret cu Daewoo DSB-F1234ELH-VK, ambele avand kit de instalare inclus in pret si capacitate de 12000 BTU.

Pe langa bugetul pe care trebuie sa-l alocati pentru achizitionarea aparatului de aer conditionat trebuie sa luati in calcul si manopera pentru montarea acestuia. Pentru a beneficia de garantia oferita de producator este necesar sa apelati la o firma autorizata sau puteti achizitiona odata cu aparatul si serviciul de montaj de aici.

Beko BINA 120 vine insa si cu o tehnologie pe care nu o regasim la aparatele mai ieftine si anume zone follow care se refera la faptul ca telecomanda contine un sensor care trimite temperatura catre unitatea interioara. Astfel aparatul de aer conditionat citeste temperatura de la telecomanda si incearca sa ne ofere un confort cat mai sporit.

O alta functie interesanta ce ne ajuta pe timp de iarna ce ajuta la dezghetarea unitatii exterioare timp de 2-10 minute dupa care trece la incalzirea locuintei. Beko BINA 120 se incadreaza in clasa de eficienta energetica A++ pentru racire, respectiv A+ pentru incalzire.

De specificat, ca indiferent de modul in care este folosit aparatul, costurile la factura de energie electrica vor fi destul de rezonabile, lucru ce se datoreaza in special tehnologiei compresorului tip Inverter.

Ca si design, Beko BINA 120 are un aspect destul de clasic, pe alb ce se potriveste in orice camera, si ca un plus, incorporeaza un afisaj electronic ascuns in carcasa.

Filtrarea este unul dintre cele mai importante aspecte la un aparat de aer conditionat, iar pentru acest model Beko a ales un filtru active carbon capabil sa opreasca atat praful cat si mirosurile neplacute care pot veni de afara.

Beko BINA 120 este printre cele mai bune alegeri pe care le puteti face, din urmatoarele considerente: pret scazut, kit de instalare inclus, dotari bune, design placut.

8.9 Total Score
Beko BINA 120 - raport calitate-pret echilibrat

Beko BINA 120 este un aparat de aer conditionat care ofera suficiente dotari pentru pretul sau.

Design
8.5
Functii
8.5
Consum
9
Pret
9.5
Ne-am bucura să aflăm părerea ta despre acest produs

      Leave a reply

      sixteen − sixteen =