Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Beko BHIN 120 Slim aer condiționat cu ionizare 12000 BTU, A++

Beko BHIN 120 Slim este aparatul de aer condiționat propus de către Beko pentru această vară, oferind un consum redus de energie, și o foarte bună filtrare și răcire a aerului pentru un maxim de confort. Beko este un brand internațional cu o vechime de peste 20 ani, perioadă în care și-a adăugat în portofoliu sute de milioane de consumatori, și o gamă variată de câteva mii de produse electrocasnice.

La prima vedere Beko BHIN 120 Slim are un raport calitate-preț destul de echilibrat poate chiar prea mare dacă nu stăm să analizăm fiecare aspect al acestui aparat, printre care cel mai important este cu siguranță filtrarea aerului prin tehnologia de ionizare.

Un aparat de aer condiționat modern, de ultimă generație pe lângă răcire eficientă trebuie să filtreze foarte bine aerul venit din exterior, iar de multe ori niște simple filtre care au capacitatea de a opri doar praful nu sunt suficiente.
Beko BHIN 120 Slim

Beko BHIN 120 Slim – Vezi aici prețul actual

Tehnologia de ionizare descompune particulele de aer până la nivel de moleculă pentru a distruge virușii sau bacteriile, în final rezultând un aer curat și fără mirosuri neplăcute. Această filtrare se face printr-un câmp electric încărcat cu ioni.

Pe lângă acest tip de filtrare, Beko BHIN 120 Slim ne mai oferă și 3 filtre fizice: hepa pentru praf și polen, filtru catechin pentru mirosuri și alte impurități, filtru photic catalyst ce oferă o prospețime echivalentă cu 500 de odorizante cu carbon activ, acesta din urmă putându-se reîncărca la soare după câteva luni de folosire.
filtre Beko BHIN 120 Slim
Fiind de tip inverter, încă de la prima pornire aparatul poate funcționa la putere maximă pentru a scădea mai repede temperatura camerei. Astfel la prima pornire putem activa funcția Jet/Turbo iar aparatul va seta temperatura minimă de 16 grade și va porni ventilatorul la turație maximă pentru o răcire imediată a încăperii.

Beko BHIN 120 Slim dorește să ofere maximul de confort, fapt pentru care citirea temperaturii din cameră se face de către un senzor plasat în telecomandă și astfel plasând telecomanda în locul dorit, putem controla mai bine temperatura dorită.

De asemenea confortul în timpul somnului poate fi sporit cu ajutorul funcției Dream Mode care ține cont de faptul că temperatura corpului scade atunci când dormim și ajustează temperatura setată și fluxul de aer pentru a nu ne fi prea rece.
dream mode Beko BHIN 120 Slim
Aparatul vine cu Kit instalare (traseu frigorific și un cablu de curent) ceea ce înseamnă că mai trebuie doar să găsiți o firmă care se ocupă de montaj, serviciu ce costă de regulă 200-250 lei. Puteți să achiziționați serviciul de montaj chiar de la eMAG, acesta găsindu-se AICI.

În concluzie dacă ținem seama de toate aspectele, Beko BHIN 120 Slim poate fi o alegere excelentă pentru un aparat de aer condiționat foarte practic și destul de silențios.

8.8 Scor total
Beko BHIN 120 Slim excelent ca și dotări versus preț

Beko BHIN 120 Slim este un aparat de aer condiționat ce deține aproape toate funcțiile, poate singura care lipsește este controlul prin Wi-Fi. Cu toate aceastea, la un preț sub 2000 lei, aparatul reprezintă o alegere foarte inspirată.

Design
8.5
Funcții
9
Consum
9
Preț
9
Ne-am bucura să aflăm părerea ta despre acest produs

Lasă un comentariu

10 + 20 =