Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Asus VivoBook Pro 17 N705UN laptop performant cu ecran de 17,3 inch – preț accesibil

Asus VivoBook Pro 17 N705UN este un desktop replacement ideal pentru cei care doresc portabilitate sporită și un spațiu pe ecran mai mare decât la marea majoritate a laptopurilor.

Configurația laptopului Asus VivoBook Pro 17 N705UN este perfectă pentru multi-tasking, adică productivitate, dar și pentru divertisment multimedia de calitate.

Dar mai multe detalii despre performanță după ce vă prezint lista cu magazinele pe care le recomand pentru achiziția acestui model:
Asus VivoBook Pro 17 N705UN

Cele mai bune oferte:
Asus VivoBook Pro 17 N705UN la evoMAG
Asus VivoBook Pro 17 N705UN la PCGarage
Asus VivoBook Pro 17 N705UN la eMAG

Design

Având în vedere că Asus VivoBook Pro 17 N705UN este un laptop de 17,3 inch, dimensiunile sunt impresionante și anume greutatea de 2.1 kg și grosimea nu depășește 3 cm.

Practic sunt dimensiuni pe care le regăsim la marea majoritate a laptopurilor de 15 inch. Pe de altă parte avem și calitate superioară a materialelor, întâlnim chiar și aluminiu ca și finisaj.

Display

Ecranul se ridică chiar și la așteptările celor pretențioși întrucât avem un panel cu rezoluție Full HD și suprafață Anti-Glare ce constituie un mare avantaj întrucât nu veți fi deranjați de reflexia luminii exterioare.

Este spacial conceput pentru sesiuni îndelungate de muncă fără a resimți oboseală majoră.

Performanțe

Asus VivoBook Pro 17 N705UN ne aduce în prim plan procesorul Intel Core i7-7500U cu 2 nuclee fizice (4 procesoare virtuale) rulând la frecvența maximă de 3,5 MHz.

Performanța acestuia ne permite să lucrăm în regim de multi-tasking fără emoții, fără să simțim vreo slăbiciune din partea procesorului.

Asus VivoBook Pro 17 N705UN vine și cu placă video dedicată de la Nvidia, modelul Geforce MX150 cu 4 GB GDDR5 ce permite chiar și rularea jocurilor mai noi.

Pentru cei interesați de mai multe informații în ceea ce privesc jocurile, găsiți aici lista cu jocurile testate pe această placă video.

În ceea ce privește memoria RAM, placa de bază dispune de două sloturi din care unul este ocupat cu un modul de 8 GB DDR4, iar celalălalt slot liber este disponibil pentru un viitor upgrade.

Stocare

Asus VivoBook Pro 17 N705UN oferă două tipuri de stocare, având un hard clasic de 1 TB dar și un SSD de tip M.2 cu capacitatea de 128 GB.

Sistem de operare

Laptopul Asus VivoBook Pro 17 N705UN nu are Windows preinstalat, și ca urmare trebuie să vă instalați sistemul de operare dorit.

Puteți să utilizați o versiune de Linux, sau pentru uz personal puteți să descărcați Windows 10 de pe site-ul Microsoft fără a fi nevoie de licență.

Concluzie

În concluzie, Asus VivoBook Pro 17 N705UN costă cam cât un desktop performant, însă are avantajul portabilității.

8.8 Scor total
Asus VivoBook Pro 17 N705UN desktop replacement bun și accesibil

Asus VivoBook Pro 17 N705UN reprezintă un laptop performant cu ecran de 17,3 inch ceea ce îl face perfect ca înlocuitor al clasicului desktop.

Design
9
Performanță
8.5
Dotări
8.5
Preț
10
Ne-am bucura să aflăm părerea ta despre acest produs

Lasă un comentariu

nine + four =